• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLULU ÖĞRENCİLER MADALYALARA AMBARGO KOYDU

TURGUTLULU ÖĞRENCİLER MADALYALARA AMBARGO KOYDU

TURGUTLULU ÖĞRENCİLER MADALYALARA AMBARGO KOYDU
Editor: Turgutlu Manşet
10 Aralık 2019 - 16:17 - Güncelleme: 10 Aralık 2019 - 16:34

Turgutlulu genç sporcular Manisa'da yapılan Masa Tenisi gençler kız ve erkekler il birinciliği müsabakalarında, kızlarda il birinciliği ve 3'üncülüğü, erkeklerde ise il 3'üncülüğü ve 4'üncülüğü elde ederek ilçeye 4 madalyayla döndü.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2019-2020 Okul Sporları faaliyet programında yer alan, Masa Tenisi gençler kız ve erkekler il birinciliği müsabakaları sona erdi.
Manisa Çok Amaçlı Spor Salonu'nda yapılan okullara arası gençler masa tenisi kız ve erkekler il birinciliği müsabakalarına 26 erkek ve 12 kız takımı olmak üzere toplam 154 sporcu katıldı. 
Birbirinden çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda Genç Erkeklerde; Akhisar Özel Yüksel Anadolu Lisesi birinci, Yunusemre Hasan Türek Anadolu Lisesi ikinci, Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü ve  Turgutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ise dördüncü oldu.  
Genç kızlarda ise Turgutlu Senem Aka Anadolu Lisesi birinci, Akhisar Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi ikinci, Turgutlu Lisesi üçüncü ve Soma Lisesi ise dördüncü oldu. 
Müsabakalara sonunda ilk dörde giren takımlara kupa ve madalyaları, okul sporları tertip komitesi, beden eğitimi öğretmenleri ve hakemler tarafından verildi.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, "müsabakalara katılan sporcularımıza, emek veren beden eğitimi öğretmenlerine, antrenörlere ve okul idarecilerine teşekkür ederiz” dedi.