• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLULU KADINLAR LÖSEMİ'YE DİKKAT ÇEKTİ

TURGUTLULU KADINLAR LÖSEMİ'YE DİKKAT ÇEKTİ

TURGUTLULU KADINLAR LÖSEMİ'YE DİKKAT ÇEKTİ
Editor: Turgutlu Manşet
07 Kasım 2019 - 17:47 - Güncelleme: 07 Kasım 2019 - 17:50

Turgutlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu toplantısı Turgutlu Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleşti. 2-8 Kasım Lösemili çocuklar haftası nedeniyle toplantı öncesi meclis üyeleri maske takarak önemli güne dikkat çekti.
Belediye Başkanı Çetin Akın'da toplantı öncesi yapılan etkinliğe katılarak destek verdi.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Turgutlu Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı Fatma Arıtürk; "2-8 Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle bizde Turgutlu Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak bir farkındalık yaratmak için 'maskemi takarım, farkındalık yaratırım' diye bir etkinlik gerçekleştirdik. Hem bir kadın hem de anne olarak duyarlılık göstermemiz gerektiğine inanıyorum. Bu vesileyle tüm Lösemi hastası çocuklarımıza da Allah'tan şifalar diliyorum." Dedi.
Etkinliğe destek veren Turgutlu Kent Konseyi Başkanı Fehmi Gülen'de; "Kadın Meclisi Yürütme Kurulunun ilk toplantısında 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle kadın meclisimizin  gerçekleştirdiği bu etkinliğe destek olduk. Bu konuda gösterdikleri duyarlılık için kendilerine de teşekkür ediyorum." Dedi.