• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU’YA 4 ANAOKULU 1 İLKOKUL

TURGUTLU’YA 4 ANAOKULU 1 İLKOKUL

TURGUTLU’YA 4 ANAOKULU 1 İLKOKUL
Editor: Turgutlu Manşet
14 Ekim 2021 - 11:44

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş, Turgutlu’da yapımı için talepte bulunulan 4 anaokulu ve 24 derslikli ilkokulun için çalışmaların sona geldiğini ve ihale süreçlerinin başladığını söyledi.
İlçe Başkanı Serkan Baş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Turgutlu’da devam eden projelerle ilgili Ankara’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisinde AK Parti Manisa Milletvekillerini de ziyaret eden Baş, Turgutlu’da merakla beklenen 4 anaokulu ve 24 derslikli ilkokul için ihale sürecinin başladığını müjdesini verdi.
AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş, Turgutlu’nun sorunları ve vatandaşların ihtiyaçları için çalıştıklarını söyledi.
Baş; “Turgutlu’muzun eğitimine destek amacıyla daha önce talepte bulunduğumuz ve çalışmaları devam eden projelerimizin artık sonuna geldik. Ankara’da ki ziyaretlerimiz de görüştüğümüz AK Parti Manisa Milletvekillerimizin desteği ile 24 derslikli Cumhuriyet ilkokulunun proje çalışmaları tamamlandı ve ihale süreci başladı. İlçemizde anaokullarında ki öğrenci yoğunluğunu düşürecek olan, Selvilitepe Mahallemizde Hasan Üzmez Ortaokulu bahçesine yapılacak olan 4 derslikli anaokulunun ihalesi yapıldı ve sözleşme aşamasında. Dr. Hüseyin Orhan İlkokulu bahçesine yapılacak olan 4 derslikli ve Ergenekon Mahallesine yapılacak olan 8 derslikli anaokullarının proje çalışmaları tamamlandı her ikisi de ihale aşamasında. Şehit Suat Akıncı Kız İmam Hatip Lisesi bahçesine yapılacak olan 4 derslikli anaokulunun proje hazırlık süreci ise devam etmekte ve bu yıl ihaleye çıkacak. Bu projeler tamamlandığında AK Parti olarak her zaman olduğu yine ilçemize büyük eserler kazandırmış olacağız. Turgutlu’ya desteğini hiç esirgemeyen AK Parti Manisa Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.