• Reklam
  • Reklam
Reklam

“TURGUTLU ŞEHİTLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SINIFI”NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“TURGUTLU ŞEHİTLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SINIFI”NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“TURGUTLU ŞEHİTLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SINIFI”NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Editor: Turgutlu Manşet
25 Kasım 2021 - 17:36

Turgutlu Kaymakamı Ali YILMAZ, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’nin desteğiyle İhsan Erturgut Ortaokulu’nda yeniden düzenlenip büyütülen “Turgutlu Şehitleri Bilişim Teknolojileri Sınıfı”nın açılış törenine katıldı.
İhsan Erturgut Ortaokulunda düzenlenen törene Kaymakam YILMAZ’ın yanı sıra, Kaymakam Adayı Abdulhamit BAĞIŞ, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Halim KARAER, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan BAŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Büro Sorumlusu Ahmet İLTER, daire amirleri, şehit aileleri, İhsan Erturgut Ortaokulu idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı’nın ardından, “Turgutlu Şehitleri Bilişim Teknolojileri Sınıfı”nın açılışı gerçekleştirildi.
Turgutlu Şehitleri Bilişim Teknoloji Sınıfı’nın açılışından duyduğu memnuniyeti belirten Kaymakam YILMAZ, “Çok güzel bir açılış için buradayız. Her hayır kıymetli, her hayır değerli ve anlamlı. Ama eğitime yapılan desteğin, bağışın ve hayrın bir ölçüsü olmaz. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’ne şükranlarımı sunuyorum. İlk olarak vatanın, milletin, toprağın kıymetini iyi bilmemiz, şehitlerimizin hakkını ödeyebilmek için de çok çalışmamız lazım. Turgutlu Şehitleri Bilişim Teknolojileri Sınıfı okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Açılışta yaptığı konuşmada Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Büro sorumlusu Ahmet İLTER, “Ülkemizi daha aydın, daha çağdaş bir seviyeye taşıyacak olan bu çocuklarımızın ilgiye, bilgiye daha kısa sürede ulaşmasını sağlamak amacıyla bizler şehit aileleri ve gaziler olarak 2017 yılında çocuklarımıza bir nebze destek olmak istedik. Şimdide tekrar destek olarak sınıfın yeniden düzenlenip büyütülmesini sağladık. Her bilgisayara şehit düşen evlatlarımızın isimlerini verdik. Çocuklarımıza ve okulumuza hayırlı olsun” dedi.
Kaymakam Ali YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Büro Sorumlusu Ahmet İLTER’in konuşmasının ardından tüm şehitlerimiz için dua edildi.
Açılış törenin ardından Kaymakam Ali YILMAZ ile protokol üyeleri okulu gezerek öğrenciler ile sohbet etti.