• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANDI

TURGUTLU OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANDI

TURGUTLU OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANDI
Editor: Turgutlu Manşet
10 Aralık 2019 - 13:03

Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı. Toplantıda müteşebbis heyeti üyeleri arasında görev dağılımı yapıldı.
Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti
Toplantısı, TOSB Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda yapıldı. Vali Ahmet Deniz başkanlığında yapılan toplantıya Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Mehmet Üçbaş, Turgutlu Ticaret Odası Başkanı Faruk Aydın ve müteşebbis heyeti üyeleri katıldı. Müteşebbis heyetinin yeniden oluşumu ve görev dağılımının yapılmasının görüşüldüğü toplantıda yönetim kurulunun 5 asil 5 yedek, denetim kurulunun 2 asil 2 yedek ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) için 2 asil 2 yedek üye belirlendi.
Görüş ve temennilerden sonra sona eren toplantının ve yeni görev dağılımının Turgutlu ve ülke için hayırlı olmasını dileyen Vali Ahmet Deniz, Turgutlu OSB’de faaliyette bulunan firmaların ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını belirterek “Sanayicilerimiz üretiyor, katma değer ve istihdam sağlıyor. İlimizde faaliyet gösteren firma sayılarının daha da artmasını temenni ediyorum” dedi.