• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU'NUN SULTANLARI KARŞIYAKA’YI FARKLI GEÇTİ: 66-43

TURGUTLU'NUN SULTANLARI KARŞIYAKA’YI FARKLI GEÇTİ: 66-43

TURGUTLU'NUN SULTANLARI KARŞIYAKA’YI FARKLI GEÇTİ: 66-43
Editor: Turgutlu Manşet
23 Kasım 2019 - 18:13

Türkiye Kadın Basketbol Bölgesel Lig karşılaşmasında Turgutlu Belediye Kadın Basketbol kendi sahasında karşılaştığı Karşıyaka Çarşı Kolejini 66-43 mağlup etmeyi başardı. 
Turgutlu Belediye Kadın Basketbol takımı kendi sahasında karşılaştığı Karşıyaka Çarşı Kolejini farklı geçti. Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda saat 14.00’da başlayan mücadeleden 66-43 ‘lük skorla galip ayrılan Turgutlu Belediye 2. galibiyetini aldı. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz ve Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu maçı tribünden takip etti. 
Turgutlu Belediye Kadın Basketbol Baş Antrenörü Ceyhan Önk: “ Oyuncularımı hem galibiyet için hem de oyun için kutluyorum. İyi oynayarak kazandık. Her geçen gün artan bir form grafiğimiz var. Önümüzdeki haftalarda daha iyi yerlere geleceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan Başkan Yardımcımız Fırat Honaz’a, Özel Kalem Müdürümüz Ali Nasuhoğlu’na ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. 
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor Asbaşkanı Fırat Honaz: “Güzel bir oyunla güzel bir galibiyet aldık. Hocamızı ve oyunlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu. 
Galibiyet Yemeği Gamalı Köftecisinde
Turgutlu Belediye Kadın Basketbol takımı galibiyet yemeğini takıma sponsor olan Gamalı Köftecisinde yedi. Kadın Basketbol Takımının şortuna reklam vererek destek olan Gamalı Köftecisi Sahibi Şevki Atman: “Gamalı Köftecisi olarak Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımına sponsor olmaktan gurur duyuyoruz, mutluyuz ve ümitliyiz. Turgutlu’nun önemli bir markası olarak Turgutlu’yu en iyi şekilde ülkeye ve dünyaya tanıtmak adına yapmış olduğumuz çalışmalar kapsamında spora ve sporcuya desteklerimiz devam ediyor. Bundan sonra Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımının başarılarında yanında olarak en iyi desteği sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.