• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU’NUN EVLATLARI EVİNDE İLK MAÇINA ÇIKIYOR

TURGUTLU’NUN EVLATLARI EVİNDE İLK MAÇINA ÇIKIYOR

TURGUTLU’NUN EVLATLARI EVİNDE İLK MAÇINA ÇIKIYOR
Editor: Turgutlu Manşet
08 Kasım 2019 - 19:14

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Cumartesi günü saat 14.00’de kendi sahasında oynayacağı ilk maçta Eskişehir Çağdaş Kolejliler ile karşılaşacak.
Turgutlu Belediyesi tarihinde ilk kez bölgesel lige katılan Kadın Basketbol Takımı 2. maçında kendi sahasında Eskişehir Çağdaş Kolejliler ile karşılacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak müsabaka saat 14.00’de başlayacak. Çoğunluğu Turgutlulu genç sporculardan oluşan Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol takımı baş antrenörü Ceyhan Önk Turgutlulu sporseverleri salona davet etti. Baş antrenör Ceyhan Önk: “Sporcularımızın çoğunluğu Turgutlulu. Bu takım Turgutlu’nun evlatlarından oluşuyor. Tüm sporseverleri Cumartesi günü oynayacağımız müsabakada salonu doldurmaya davet ediyorum.” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Göreve gelmeden önce söylediğimiz gibi hem kadınlarımızı hem de amatör sporlarımızı desteklemeye devam ediyoruz. Kadınlarımıza hayatın her alanında destek vermeye devam edeceğiz. Tüm Turgutlu Halkını Turgutlu’nun evlatlarından oluşan bu takıma destek olmaya, Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda oynanacak müsabakayı bir şölen havasına çevirmeye davet ediyorum.” şeklinde konuştu.