• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU MYO'DAN TEMİZ İNSAN TEMİZ ÇEVRE PROJESİ

TURGUTLU MYO'DAN TEMİZ İNSAN TEMİZ ÇEVRE PROJESİ

TURGUTLU MYO'DAN TEMİZ İNSAN TEMİZ ÇEVRE PROJESİ
Editor: Turgutlu Manşet
17 Ekim 2019 - 18:48 - Güncelleme: 19 Ekim 2019 - 14:58

Turgutlu Meslek Yüksekokulu Sosyal Sorumluluk Kapsamında “Çevre Temizliği” İle İlgili Proje Başlattı.
Turgutlu Meslek Yüksekokulu “Herkes evinin önünü temiz tutarsa bütün şehir temiz olur” anlayışıyla sosyal sorumluluk projesi başlattı.
16 Ekim 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen ve Öğretim elemanları, İdari personel ve Öğrencilerin katıldığı sosyal sorumluluk kapsamında çevre temizliği yapıldı. Proje sorumlusu Öğr. Gör. Mustafa KARACA; “temizlik imandan gelir anlayışıyla çevremizi temiz tutmalıyız ve böylece sürdürülebilir bir çevre yaratma yolunda büyük bir yol kat edeceğimizi düşünüyoruz.”  dedi.
Yüksekokul müdürü Doç. Dr. Ersin Aslan yaptığı konuşmada ise öğrencilerimize çevre bilinci oluşturmak ve bunun sadece derslerle değil, ders dışı etkinliklerle de temizlik alışkanlığı refleksini oluşturmak amacı ile böyle bir projenin başlamasından ve öğrencilerin katılımından dolayı çok memnun olduğunu, gelecek nesillere bırakabileceğimiz en güzel şeylerden bir tanesinin temiz bir çevre ve çevre bilincinin olduğunu ifade etmiştir.
Ardından “temiz insan temiz çevre” anlayışıyla Öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler ile birlikte kampüs alanı içinde çevre temizliği yapıldı.