• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgutlu Kültür Turları Başlıyor

Turgutlu Kültür Turları Başlıyor

Turgutlu Kültür Turları Başlıyor
Editor: Turgutlu Manşet
10 Haziran 2023 - 13:18

Turgutlu Belediyesi, bugüne kadar hayata geçirdiği kültürel projelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. ‘Tarih Sokakta’ adını taşıyan proje ile arzu eden Turgutluluların katılabileceği kültür turları düzenlenecek.
Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan Turgutlu Kent Müzesi koordinasyonunda yeni bir proje hayata geçiriliyor. ‘Tarih Sokakta’ adını taşıyan proje ile Turgutlu’nun şehir içerisindeki tarihî yapıları gezilerek katılımcılara bu yapılar hakkında bilgi verilecek. Turgutlu kültür turlarının ilki 17 Haziran 2023 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Tarih Sokakta adlı kültür turları kapsamında Cumhuriyet İlkokulu’ndan eski belediye binasına, Pazar Camii’nden Hacı Zeynel Camii ve Turgutlu İstasyonu’na dek geniş bir güzergâhtaki birçok nokta ziyaret edilecek.
İlgililerin herhangi bir ücret ödemeksizin katılabileceği kültür turlarına rezervasyon yaptırılmasının gerekli olduğu belirtilirken bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için Turgutlu Kent Müzesi’nin 0236 312 00 39 numaralı telefonuna ulaşılabileceği ifade edildi.