• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU HALİL KALE FEN LİSESİ’NE TEBRİK ZİYARETİ

TURGUTLU HALİL KALE FEN LİSESİ’NE TEBRİK ZİYARETİ

TURGUTLU HALİL KALE FEN LİSESİ’NE TEBRİK ZİYARETİ
Editor: Turgutlu Manşet
19 Ocak 2022 - 18:14

Turgutlu İlçe Protokolü YKS’de Manisa il birincisi olan Halil Kale Fen Lisesi’ne tebrik ziyareti gerçekleştirdi.
Turgutlu Kaymakam Ali YILMAZ ve ilçe protokolü Halil Kale Fen Lisesi’ni ziyaret ederek, okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Ziyarete Kaymakam YILMAZ’ın yanı sıra, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin AKIN ve Belediye Başkan Yardımcısı Evren SER, İl Milli Eğitim Müdür V. Abdullah ÖLMEZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk AYDIN, Ticaret Borsası Başkanı Selçuk TEMEL ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı.
Konuşmada Halil Kale Fen Lisesi Müdürü Hasan TANRIKULU, “Okulumuz 2021-2022 eğitim öğretim yılında YKS sonuçlarına göre Manisa il birincisi, ülkemizin en başarılı ilk yirmi lisesinden biri olduğunu öğrenmekten dolayı büyük gurur ve mutluluk duyduk. Bu başarılarından dolayı okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimizi tebrik ederim” dedi.
Başarılarından dolayı okul idarecilerini, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik eden Kaymakam YILMAZ, "Bu başarıda başta okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerimizin kendileri olmak üzere okula her türlü desteği sağlayan merkezi yönetim, yerel yönetim ve STK’larımızın payı var. Burada başarıya odaklı bir kurum kültürü var ki bu olduğu sürece başarı artarak devam edecektir. Sizlerle gurur duyuyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.