• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU ESNAFI'NDAN MEHMETÇİK'E SELAM

TURGUTLU ESNAFI'NDAN MEHMETÇİK'E SELAM

TURGUTLU ESNAFI'NDAN MEHMETÇİK'E SELAM
Editor: Turgutlu Manşet
12 Ekim 2019 - 16:18

Suriye'nin kuzeydoğusunda terör örgütü PKK/YPG unsurlarına yönelik terör koridoru oluşturulmasını engellemek için başlatılan Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Turgutlu esnafından  Mehmetçik'e destek geldi.
Turgutlu Cumhuriyet Caddesi esnafı cadde üzerine astığı  Türk Bayrağı ve pankart ile Mehmetçiğin yanında olduğunu gösterdi. 
Manisa'nın Turgutlu İlçesinde, Cumhuriyet Caddesi esnafları, aralarında topladıkları paraya da Mehmetçik Vakfına bağışladılar.
Esnaflar, cadde girişine Türk bayrağı ve üzerinde, "Cumhuriyet caddesi esnafları olarak Mehmetçiğimizin yanındayız" yazılı pankartı astılar.
Cadde esnafları adına konuşan Yunus Ogan, Turgutlulu esnaflar olarak farkındalık oluşturarak bunun tüm Türkiye'ye yayılmasını amaçladıklarını söyledi.
Aklımız, fikrimiz hep Mehmetçiklerimizde diyen Ogan, şunları söyledi:
"Cumhuriyet Caddesi esnafları olarak, Barış Pınarı Harekatının başladığı ilk günden bu zaman kadar, her zaman olduğu gibi yine Mehmetçiğimizin yanındayız. Aklımız, fikrimiz hep Mehmetçiklerimizde. Akşamları rahat uyuyamaz olduk, Mehmetçik bizim için çok önemli. Esnaf arkadaşlarla yapmış olduğumuz bir kampanya ile farkındalık oluşturmak istedik. Buradaki esnaflarla aramızda para toplayarak Mehmetçik vakfımıza bağışlayacağız. İnşallah bu yaptığımız kampanya bütün Türkiye'ye örnek olur."