• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU ELAZIĞ'A YARDIMA KOŞTU

TURGUTLU ELAZIĞ'A YARDIMA KOŞTU

TURGUTLU ELAZIĞ'A YARDIMA KOŞTU
Editor: Turgutlu Manşet
26 Ocak 2020 - 20:10

Turgutlu Kaymakamlığı ve Turgutlu Belediyesi tarafından başlatılan “Turgutlu Elazığ’a Yardım Elini Uzatıyor” kampanyasına Turgutlu halkından büyük destek geldi.
Elazığ’da yaşanan deprem sonrası bölge halkının acil ihtiyacı olan battaniye, yorgan, ısıtıcı, çadır, bebek bezi, kışlık kıyafetler gibi malzemeler için Turgutlu Kaymakamlığı ve Turgutlu Belediyesi Cumartesi günü bir yardım kampanyası başlattı. Turgutlu Elazığ’a Yardım Elini uzatıyor kampanyasına Turgutlu halkı büyük bir ilgi gösterdi. Yaklaşık 24 saat içerisinde yatak, baza, halı, yorgan, ısıtıcı, battaniye, çocuk eşyaları, bebek bezi, bebek maması, kışlık kıyafetlerden oluşan yardım eşyaları iki TIR’ı dolduracak seviyeye ulaştı. Toplanan eşyalar Eski Belediye Binası önünde TIR’lara yüklendi.
Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Garnizon Komutanı Albay Kenan Peşternik, Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, Başkan Çetin Akın’ın eşi Sabriye Akın, Başkan Yardımcıları Evren Erbaş Ser, Ahmet Daşkan, Fırat Honaz, daire müdürleri hem çalışmaları yerinde inceledi hem de yardım da bulunan vatandaşlara teşekkür etti. Ayrıca Başkan Akın, eşi Sabriye Akın, Başkan Yardımcıları Evren Erbaş Ser , Fırat Honaz, Ahmet Daşkan ve daire müdürleri yardımların taşınmasına ve kayıt altına alınmasına yardımcı oldu.
Duyarlı Turgutlu halkına teşekkür ederek sözlerine başlayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Gerçekten Turgutlu halkı bizi bir kez daha gururlandırdı, duygulandırdı. 24 saat gibi kısa bir sürede iki TIR’ı dolduracak yardım toplandı. Yaşanan deprem sonrası bölgede bulunan vekillerimizden, orada yaşayan arkadaşlarımızdan, yetkililerden aldığımız bilgiler yorgan, battaniye, çadır, ısıtıcı gibi malzemelere ihtiyaç olduğuydu. Biz de kaymakamlığımızla birlikte onların yaralarını birlikte sarmak için bir yardım kampanyası başlattık. Turgutlu halkı yardımsever bir halktır. Bu kampanyaya göstermiş oldukları ilgiyle bu yardımseverliklerini bir kez daha kanıtlamışlardır. Yardım kampanyasına destek veren, burada aralıksız görev yapan personelimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah bu zor günde göstermiş olduğumuz birlik ve beraberliği daim etsin.”şeklinde konuştu.