• Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam

TURGUTLU'DAN PATNOS'A KARNE HEDİYESİ

TURGUTLU'DAN PATNOS'A KARNE HEDİYESİ

TURGUTLU'DAN PATNOS'A KARNE HEDİYESİ
Editor: Turgutlu Manşet
18 Ocak 2020 - 13:45

Ağrı'da öğretmenlik yapan Turgutlulu genç öğretmen Hatice Kurtvuran, yakınlarının ördükleri atkı ve bereleri karne hediyesi olarak öğrencilerine dağıttı.
Ağrı Patnos Kerem Şahin İlkokulu'nda gören yapan ilkokul öğretmeni Hatice Kurtvuran, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısı nedeniyle öğrencilerine sürpriz hazırladı.
Kurtvuran, iklim şartlarının -15 dereceye kadar düştüğü Ağrı Patnos'da, Turgutlu'da bulunan ailesi ve yakınlarının desteği ile öğrencilerine atkı ve bere hediyesi hazırladı.
Hatice Kurtvuran'ın annesi ve yakınlarının ördükleri atkı ve bereler, Ağrı Patnos Kerem Şahin İlkokulu'nda öğrencilere bugün karne hediyesi olarak verildi.
Karne hediyelerini alan öğrenciler, büyük sevinç yaşadı.
Hatice Kurtvuran, gazetecilere yaptığı açıklamada,  Öğrencilerime karne hediyesi olarak ailemin, akrabalarımın ve Turgutlulu hemşerilerimin desteği ile atkı bere örme etkinliği başlattık. Sonuç olarak minik öğrencilerim çok muylu oldular. Öğrencilerimin yüzlerini güldüren herkesten Allah razı olsun. Ağrı Patnos'dan Turgutlu halkına teşekkür ediyoruz."
Hatice Kurtvuran, Turgutlulu vatandaşlardan öğrencileri için, kırtasiye malzemesi, kitap, ceket, ayakkabı ve mont gibi destek bekliyor.