• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU’DA VAKA SAYISINDA CİDDİ ARTIŞ VAR!

TURGUTLU’DA VAKA SAYISINDA CİDDİ ARTIŞ VAR!

TURGUTLU’DA VAKA SAYISINDA CİDDİ ARTIŞ VAR!
Editor: Turgutlu Manşet
17 Ekim 2020 - 20:44

Son günlerde Turgutlu’da artış gösteren Koronavirüs vaka sayıları nedeniyle Kaymakam Ali Yılmaz ve Belediye Başkanı Çetin Akın’ın da katıldığı İlçe Hıfzıssaha Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantı sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulunan belediye başkanı Akın, Turgutlu’da Koronavirüs salgınında ciddi artış yaşandığını belirterek vatandaşları kurallara uymaya çağırdı.
Başkan Akın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İlçemizde son günlerde vaka sayısının ciddi derecede artması nedeniyle Kaymakamımız Ali Yılmaz ile birlikte acil olarak İlçe Hıfzıssaha Kurulu toplantısı gerçekleştirdik. Bizi Covid-19 değil tedbirsizlik öldürür. Lütfen kendiniz ve sevdiklerinizin sağlığı için Sağlık Bakanlığımız tarafından açıklanan kurallara uyalım. Maske, mesafe, hijyen konularında son derece dikkatli olalım. Bu hastalığın şakası yok! Tedbirlerimizi arttırarak bu hastalığı bitirene kadar hep birlikte mücadele etmeliyiz. Kendinizi, sevdiklerinizi bu hastalıktan korumak için kurallara uyalım!”