• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU'DA SPOR GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

TURGUTLU'DA SPOR GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

TURGUTLU'DA SPOR GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI
Editor: Turgutlu Manşet
16 Eylül 2020 - 18:09

Turgutlu'da İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Kaymakam Yılmaz Başkanlığında Yapıldı.
İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Kaymakam Ali Yılmaz başkanlığında, 15 Eylül 2020 Salı günü Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya  Kaymakam Ali Yılmaz’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Eksür, Zabıta Müdürü Hasan Kızıl, İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli Mehmet Gürsan, Turgutluspor kulüp yöneticisi Fahrettin Solmaz ile ilgili diğer yetkililer katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Yılmaz; “İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısını gerçekleştirmek üzere bir aradayız. Ülkemizi ve tüm dünyayı etkileyen Koronavirüsü salgını dolayısıyla spor ile İle ilgili organizasyonlarımızda da negatif etkilere maruz kaldık. Spor müsabakalarımızda belki alıştığımız coşkuyla olmasa da tedbirli bir biçimde yeniden başlayacak. Öncelikle en kısa zamanda bu sıkıntıları atlatıp, spor müsabakalarımızın da hayatımızın diğer alanlarında olduğu gibi eski coşkusuyla sürmesini diliyorum. Sezonun başlamasından önceki ilk İlçe Spor Güvenlik Kurulu Toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu sene TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan ilçemizin takımı Turgutluspor’a da sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyoruz. Alacağımız tedbirleri ve yapmamız gereken çalışmaları hep birlikte ele alacağız’’ dedi. 
Covid-19 salgını nedeniyle spor müsabakalarında alınması gereken tedbirlerinin görüşüldüğü toplantıda; spor müsabakalarında istenmeyen olayların önüne geçilmesi için alınması gereken tedbirler ve bu tedbirlerin uygulamalarının sağlanması, önlem ve yöntemlerin tespiti, spor müsabakalarında meydana gelen olayların nedenleri ve kaynakları ile bu olaylara neden olan diğer sorunların çözümü ile ilgili ortak kararlar, kurul üyelerince imza altına alındı.