• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU’DA OTEL ODASINA BASKIN; 2 TUTUKLAMA

TURGUTLU’DA OTEL ODASINA BASKIN; 2 TUTUKLAMA

TURGUTLU’DA OTEL ODASINA BASKIN; 2 TUTUKLAMA
Editor: Turgutlu Manşet
15 Ağustos 2022 - 14:07

Turgutlu’da otel odasına baskın metamfetamin, esrar, hap ve tabanca ele geçirildi olayda 2 kişi tutuklandı.
Turgutlu’da özel bir otelin odasında narkotik ekiplerinin düzenlediği baskında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayda 8 kişi yakalanırken, 4 kişi gözaltına alındı, 2’si adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, 2 şüphelide çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ile Turgutlu Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Turgutlu ilçesinde bir otel odasına baskın yapıldı.
Düzenlenen baskında 101,36 gram Metamfetamin maddesi, 3,86 gram Esrar maddesi, 5 adet Sentetik Ecza, 1 adet 7.65 mm ruhsatsız tabanca ve 11 adet 7,65 mm fişek ele geçirildi.
Konuyla ilgili 8 şüpheli şahıs yakalandı, 4 şüpheli şahıs uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı, sevk edildikleri adli makamlarca 2 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 2 şüpheli şahıs tutuklandı.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.” Denildi.