• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU'DA KARDA MAHSUR KALAN ÖĞRENCİ SERVİSİ KURTARILDI

TURGUTLU'DA KARDA MAHSUR KALAN ÖĞRENCİ SERVİSİ KURTARILDI

TURGUTLU'DA KARDA MAHSUR KALAN ÖĞRENCİ SERVİSİ KURTARILDI
Editor: Turgutlu Manşet
18 Ocak 2022 - 16:45

Turgutlu Belediyesi ilçenin yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışına anlık müdahale etti. Belediye ekipleri tarafından karda mahsur kalan öğrenci servisi kurtarıldı.
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin yüksek kesimlerinde etkisini gösteren ani kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi amacıyla yol açma ve kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yoğun kar yağışının ardından Baktırlı ve Karaoluk Mahallelerinde ulaşımın sağlıklı işleyebilmesi amacıyla kapanan yollara müdahale ederek olumsuzlukların önüne geçti.
Karda mahsur kalan öğrencilerin imdadına belediye ekipleri yetişti
Kırsal mahallerde etkili olan yoğun kar yağışı Baktırlı Mahallesinde ulaşımın bir süre aksamasına ve öğrenci servisinin yolda kalmasına sebep olurken Turgutlu Belediyesi ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucunda öğrenci servisi kurtarıldı. Teyakkuz halinde olan ekipler ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmalarına devam ediyor. Olası bir acil durumda vatandaşlar 0552 105 45 45 numaralı Belediye Whatsapp Hattından iletişime geçebilir.Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Kentimizin yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte ekiplerimiz Karaoluk ve Baktırlı Mahallelerimizde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Etkili olan kar yağışı nedeniyle yolda kalan öğrenci servisi ekiplerimizce kurtarıldı. Oluşabilecek olumsuz hava koşullarında vatandaşlarımızın daha dikkatli ve tedbirli olmalarını önemle rica ediyorum. Olası bir acil durumda belediyemizin 0552 105 45 45 numaralı Whatsapp Hattına ulaşabilirsiniz” dedi.