• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU'DA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

TURGUTLU'DA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR

TURGUTLU'DA GÜZEL ŞEYLER OLUYOR
Editor: Turgutlu Manşet
05 Şubat 2020 - 19:53

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Belediye Meclis Üyeleri AK Parti grup sözcüsü İsmail Parmaksız, MHP grup sözcüsü İbrahim Kara, İyi Parti grup sözcüsü İlhami Dinçer ve BBP meclis üyesi Muhammet Naci Tunçel ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Bugün ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu İlçe Başkanlığına seçilen Hüseyin Oğuz'u ve yönetim kurulunu CHP parti binasında ziyaret eden Başkan Akın ve meclis üyeleri İsmail Parmaksız, İbrahim Kara, Fehmi Gülen, İlhami Dinçer ve Muhammet Naci Tunçel Hüseyin Oğuz ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.
Ardından aynı binada bulunan ve yeni açılan Turgutlu Belediyesi Atatürk Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezini ziyaret eden meclis üyelerine Başkan Çetin Akın açılan ve açılması planlanan kurslarla ilgili bilgi verdi.
Başkan Akın ve AK Parti, MHP ve BBP'li meclis üyeleri AK Parti ilçe başkanlığına geçti.
Turgutlu Ak Parti İlçe Başkanlığına atanan Avukat Serkan Baş'ı ve yönetim kurulunu, meclis üyeleri İsmail Parmaksız, İbrahim Kara, Fehmi Gülen, İlhami Dinçer ve Muhammet Naci Tunçel ile birlikte ziyaret eden Başkan Akın Avukat Serkan Baş ve yönetimine  yeni görevlerinde başarılar dilediler.