• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU'DA CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI

TURGUTLU'DA CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI

TURGUTLU'DA CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI
Editor: Turgutlu Manşet
31 Ekim 2019 - 13:06

Turgutlu'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle Deha Satranç Eğitim Spor Kulübü tarafından düzenlenen Turgutlu Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası yapıldı.
Turnuvaya Kaymakam Ali Yılmaz ve eşi Esra Eligüzeloğlu Yılmaz, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, İlçe Milli Eğitim Müdür Mehmet Ölmez ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın katıldı. Satrancın çocukların zihinsel gelişimlerine ve okul başarısına katkı sağladığını söyleyen Kaymakam Ali Yılmaz, spor, sanat ve kültür etkinliklerine önem verdiklerini belirtti. Turnuvaya katılan çocuklara başarılar diledi.
DEHA Satranç Kulübü adına Cihan Yıldırım ise yaptığı açıklamada; "26-27 Ekim tarihlerinde Kaynesia Otelde , Türkiye Satranç Fedarasyonu Manisa İl Temsilciliği, Manisa Gençlik ve Spor Bakanlığı İl Müdürlüğü himayelerinde , Turgutlu Ticaret Odası Sponsorluğunda , Deha Satranç Spor Kulübü organizesinde gerçekleştirilen satranç turnuvası Sayın Kaymakamımız Ali Yılmaz’ın açılış hamlesi ile başladı. Şık bir mekanda sporcu , veli, hakem dostu turnuva ilkesi ile tasarlanan Cumhuriyet Kupası birçok güçlü sporcunun tercihi oldu. Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz." Dedi.