• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU’DA ÇOCUKLARLA İLGİLİ ÖNELİ TOPLANTI

TURGUTLU’DA ÇOCUKLARLA İLGİLİ ÖNELİ TOPLANTI

TURGUTLU’DA ÇOCUKLARLA İLGİLİ ÖNELİ TOPLANTI
Editor: Turgutlu Manşet
19 Ocak 2022 - 18:03

Turgutlu’da Çocuk Teslimi ve Çocuklarla Kişisel ilişki Kurulması Toplantısı Düzenlendi.
Kaymakam Ali YILMAZ Başkanlığında, Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda, Çocuk Teslimi ve Kişisel ilişki Kurulması ile ilgili kanun maddelerinin uygulanmasına ilişkin yapılması gerekenler ile ilgili toplantı yapıldı.
Toplantıya Kaymakam Ali YILMAZ, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin AKIN, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Ali BİÇER, İlçe Emniyet Müdürü Harun TUTAK, İlçe Jandarma Komutan V. J. Asb. Kd. Bçvş. İsmail DEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail EKSÜR, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bilgehan HASYİĞİT, Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Murat ÖZŞAHİN, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Suudi ARSLAN, Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdür Yardımcısı Bülent UĞRAŞ ve Turgutlu Adliyesi Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürü Remzi KILIÇ ile ilgili kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri katıldı.
Toplantıda, ilgili kamu kurum ve kuruluşların üzerlerine düşen görev ve sorumlulukların anlatıldığı toplantıda 30.11.2021 tarihli ve 31675 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7343 sayılı İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun 39 ila 55 inci maddeleri ile 2004 sayılı icra ve İflas Kanunu, 5395 sayılı Çocuk Konuna Kanunu, 5717 sayılı Uluslararası Çocuk Kaçırmanın Hukuki Yön ve Kapsamına Dair Kanun ve diğer ilgili mevzuatta değişikliklere ilişkin yapılacak düzenlemeler görüşüldü.