• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU’ DA ATIK İLAÇLAR GÖNÜLLÜ ECZANELER TARAFINDAN TOPLANACAK

TURGUTLU’ DA ATIK İLAÇLAR GÖNÜLLÜ ECZANELER TARAFINDAN TOPLANACAK

TURGUTLU’ DA ATIK İLAÇLAR GÖNÜLLÜ ECZANELER TARAFINDAN TOPLANACAK
Editor: Turgutlu Manşet
19 Ocak 2022 - 15:16

Turgutlu Belediyesi, Manisa Eczacılar Odası ve Çevreci Eczacılar Kooperatif tarafından atık ilaçların toplanmasıyla ilgili olarak protokol yapıldı.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde eczacılar ile Turgutlu Belediyesi arasında atık ilaçların toplanmasıyla ilgili olarak protokol yapıldı ve projenin ortakları protokolü imzaladı. Manisa Eczacılar Odası Turgutlu ilçe temsilcisi İhsan Tuğrul Yüksel’e ait Yüksel eczanesinde protokole Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediye Başkan yardımcıları Fırat Honaz, Evren Erbaş, Manisa Eczacılar Odası Başkanı Devrim Balı, Çevreci Eczacılar Kooperatif İlçe temsilcisi Seval Ünlüerler katıldı.
Başkan Akın: “Atık ilaçları topluyor, doğayı koruyoruz. Belediyemiz ile Çevreci Eczacılar Kooperatifi (ÇEKOOP) arasında, atık ilaçların güvenli bir şekilde toplanması ve bertaraf edilmesine ilişkin iş birliği protokolünü imzaladık. Kullanmadığımız ilaçları çöpe atmak yerine ilçemizdeki gönüllü eczanelere bırakarak bu tehlikenin önüne geçebiliriz. Hemşehrilerimden bilinçli ve sağlıklı nesiller yetiştirme adına başlattığımız bu projeye destek olmaya, evlerinde kullanmadıkları ve son kullanma tarihi geçmiş ilaçları eczanelerimizdeki atık ilaç kutularına teslim etmeye davet ediyorum” dedi.