• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgutlu’da 6 adrese uyuşturucu baskını 1 kişi tutuklandı

Turgutlu’da 6 adrese uyuşturucu baskını 1 kişi tutuklandı

Turgutlu’da 6 adrese uyuşturucu baskını 1 kişi tutuklandı
Editor: Turgutlu Manşet
12 Ocak 2023 - 13:01

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde narkotik ekiplerinin yaptığı operasyonda gözaltına alınan 1 şahıs çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Turgutlu Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Turgutlu ilçesinde 6 adrese operasyon düzenlendi.
Adreslerde yapılan aramalarda 23,40 gram metamfetamin maddesi, uyuşturucu madde paketlemede kullanılan alüminyum folyo, 4125 TL uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi. Konuyla ilgili 4 şüpheli şahıs yakalanırken İ. A. isimli 1 şüpheli şahıs uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir.” İfadelerine yer verildi.