• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU'DA 4 GÜN ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK

TURGUTLU'DA 4 GÜN ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK

TURGUTLU'DA 4 GÜN ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK
Editor: Turgutlu Manşet
17 Kasım 2022 - 14:36

Turgutlu’da 17-18-19 ve 20 Kasım 2022 tarihlerinde ilçe genelinde bakım, onarım çalışmaları nedeniyle geniş çaplı elektrik kesintisi olacak.
 
GDZ Elektrik’ten yapılan açıklamaya göre Turgutlu’da;
 
17.11. 2022 Perşembe günü
09:00 - 17:00 Saatleri arasında; İstiklal Mahallesi, Turgutlar Mahallesinin Bir Kısmı, Albayrak Mahallesinin; Anı, Çelik, Ovayolu, Baylan, Şahin, Hatboyu, Plevne, Cihan, Begonya, Sulu, Edebali, Gökhan Sokakları, İstasyonaltı Mahallesinin; Evin, Engin, Arı, Ceviz, Gürcan, İstekli Sokakları Ve Civarları. Atatürk, Mustafa Kemal, Hamzabeyli Mahallelerinin Bir Kısmı, Barteş Enerji, Efkar Tavuk Özel Trafoları, Civarlarındaki Besi Çiftliği ve Tarımsal Sulama Özel Trafoları.
 
18.11.2022 Cuma günü

07:00 - 08:00 Saatleri arasında; Selvilitepe Mahallesi, Sadıklar Sokak, Alphard AVM ve Civarları.
09:00 - 17:00 Saatleri arasında; Selvilitepe Mahallesi, Sadıklar Sokak, Alphard Avm, Ergenekon, Altay, Yılmazlar, Acarlar, Kurtuluş Mahallelerinin Bir Kısmı, Tigres, Lider Makine, Cbü Teknoloji Fakültesi Özel Trafoları, Şehitler Mahallesinin; 7 Eylül Sokak, Civan Sokak, Mezarlık ve Toki Civarları.
Bozkurt Mahallesinin Tamamı, Atatürk, Albayrak, Yiğitler, Yıldırım, Özyurt, İstiklal Mahallelerinin Bir Kısmı ve Civarları. Turgutlar Mahallesinin, Gülbahçe, Üzüm, Kiraz, Çağlayan, Kürşat Sokakları Ve Civarları.

19.11.2022 Cumartesi günü
07:00 - 08:00 Saatleri arasında; Albayrak Mahallesinin; Anı, Çelik, Ovayolu, Baylan, Şahin, Hatboyu, Plevne, Cihan, Begonya, Sulu, Edebali, Gökhan Sokakları, İstasyonaltı Mahallesinin; Evin, Engin, Arı, Ceviz, Gürcan, İstekli Sokakları ve Civarları.
09:00 - 17:00 Saatleri arasında; Albayrak Mahallesi, Yıldırım Mahallesi Bir Kısmı İle Sezer Karcı, Zeki Gürbüz, Mustafa Çetin Özel Trafoları ve Civarları.
Altay Mahallesi, Yılmazlar Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesinin Bir Kısmı, Turan Mahallesinin; Akçakmak, Uray, Baltacı Mahmut, Pazar, Yedieylül, Tütüncüler Sokakları, Acarlar Mahallesinin; Atatürk Bulvarı, Piyaleoğlu, Güneş, Özgür, Bozdağ, Hanımeli, Ara, Aydoğdu, Ş. Mahmut Tuğrul Sokakları, Turgutlu Belediyesi, Reşat Akan Aile Sağlığı, Ali Tamgenç Özel Trafoları, Trafik Sinyalizasyon Tesisleri ve Çevreleri.

20.11.2022 Pazar günü
10:00 - 13:00 Saatleri arasında; İzzettin, Çampınar, Musacalı, Akköy, Cambazlı, Derici, Kargın, Kestelli, Mandallı Mahallelerinin Tamamı, Civarlarındaki Özel Trafolar. Üretim Santralleri, Baz İstasyonları, Tarımsal Sulama ve Besi Çiftliği Tesisleri.
Derbent Mahallesi Tarımsal Sulama Trafoları İle Şakir Öztürk Özel Trafosu, Akçapınar Mahallesi Tarımsal Sulama Trafoları İle Jeotermal, Yavuz Bekiş, Gedik Hayvancılık Özel Trafoları, Urganlı Tarımsal Sulama Özel Trafoları, Hayvan Besi Çiftlikleri ve Civarları.