• Reklam
  • Reklam
Reklam

TURGUTLU BELEDİYESİNE ULAŞMAK ARTIK DAHA DA KOLAY

TURGUTLU BELEDİYESİNE ULAŞMAK ARTIK DAHA DA KOLAY

TURGUTLU BELEDİYESİNE ULAŞMAK ARTIK DAHA DA KOLAY
Editor: Turgutlu Manşet
03 Aralık 2019 - 19:32

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın talimatıyla Turgutlu Belediyesi WhatsApp Hattı kuruldu. Vatandaşlar 0552 105 4545 numaralı telefona Turgutlu’ya dair istek, öneri ve şikayetlerini bildirebilecek.     
Turgutlu Belediyesi yaptığı yeniliklere bir tanesini daha ekledi. Kullanımı iyice yaygınlaşan WhatsApp uygulamasına giriş yapan Turgutlu Belediyesine artık vatandaşlar bu uygulama üstünden de ulaşabilecek. Vatandaşlar Turgutlu’ya dair istek, öneri ve şikayetlerini fotoğraf ve videoda ekleyerek Turgutlu Belediyesine iletebilecek. 
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Turgutlu’da yapılmayanları yapmaya ilkleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza verdiğim sözlerden bir tanesi de belediye hizmetlerinden çok hızlı bir şekilde yararlanacaklarıydı. Kurduğumuz WhatsApp hattıyla vatandaşlarımız yaşadığı sıkıntıları hızlı bir şekilde belediye personeline iletebilecek. Ekiplerimiz buradan gelen şikayetlerin çözümü noktasında gerekli çalışmaları yapacak. Ayrıca bu sayede hangi mahallemizde ne tarz sorunlar var, vatandaşlarımızın istek ve talepleri neler, birimlerimizin performansları ne durumda görme şansımız olacak.  Yeni uygulamamız Turgutlumuz için hayırlı olsun.”şeklinde konuştu. 
Turgutlu Belediyesi WhatsApp Hattı ilk olarak mesai günlerinde 08.00-17.00 saatleri arasında aktif olacak.