• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgutlu belediyesinde yeni memurlar yemin etti

Turgutlu belediyesinde yeni memurlar yemin etti

Turgutlu belediyesinde yeni memurlar yemin etti
Editor: Turgutlu Manşet
18 Mart 2023 - 14:00

Turgutlu Belediyesinde sözleşmeli görev yapan memurların asaleten devlet memurluğuna ataması onaylandı. 24 personel için yemin töreni düzenlendi.
Turgutlu Belediyesinde sözleşmeli memur olarak görev yaparken asaleten devlet memurluğuna atanan memurlar için yemin töreni düzenlendi. 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49. maddesine göre sözleşmeli olarak çalıştırılan personellerin 7433 sayılı Bazı Kanunlar ile 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanuna istinaden 15 Mart 2023 tarihi itibariyle asil memur kadrolarına atama işlemleri yapıldı. Turgutlu Belediyesinin farklı birimlerinde görev yapan 24 aday memurun yemin ederek asaletlerini aldığı törene; Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Evren Erbaş, Mithat Erden, daire müdürleri ve belediye personeli katıldı.
Memur olan tüm çalışanlara hayırlı olsun temennisinde bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Devletin memuru olmak çok önemli. Devlet memuru olmak gerçekten bu ülkede bir şeref, bir onurdur. Ben hepinizi çok iyi tanıyorum. Yapınızı, hayata bakışınızı, çalışkanlığınızı, namuslu oluşunuzu biliyorum. Biz göreve geldiğimiz günden beri şunu söylüyorduk; ‘Tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyiz, kimseye haksızlık yapmayız.’ Bu yolda gidiyoruz. Hak, hukuk, adalet diyerek gidiyoruz. Şimdiye kadar yaptığınız başarılı çalışmalarınızı memur olduktan sonra da devam ettireceğinizden kuşkum yok. Ataması yapılan tüm memurlarımıza hayırlı olsun" dedi.