• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgay şirin’in Kahvehane Toplantıları Miting Havasında Geçiyor

Seçim çalışmaları kapsamında meydanlarda vatandaşlarla buluşmaya devam eden Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’i

Turgay şirin’in Kahvehane Toplantıları Miting Havasında Geçiyor

Seçim çalışmaları kapsamında meydanlarda vatandaşlarla buluşmaya devam eden Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’i

Turgay şirin’in Kahvehane Toplantıları Miting Havasında Geçiyor
Editor: Turgutlu Manşet
19 Mart 2019 - 18:39

Seçim çalışmaları kapsamında meydanlarda vatandaşlarla buluşmaya devam eden Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, mahallelerde gerçekleştirdiği kahvehane toplantıları miting havasında geçiyor.

7 Eylül mahallesinde Öğretmenevi arkasında vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin ve Cumhur ittifakı heyetinin ziyaretine mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdiler. Miting havasında geçen ve binlerce kişinin katıldığı toplantıda vatandaşlar Turgay Şirin ve Cumhur İttifakına gönül verenleri meşale, konfeti ve havai fişeklerle karşıladı.

31 Mart 1019 yerel seçimleri için Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin’in açıklanması sonrasında hızlı bir şekilde çalışmaya başladıklarını belirten MHP Turgutlu İlçe Başkanı Gürhan Bostan “çıktığımız bu yolda her an, her gece farklı bir noktaya ulaşmaktayız. Her gece görüyorum ki bu sevgi seli, insan seli giderek artmaktadır. Bu sıcak karşılamanızdan ve misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı ruhunun pazara kadar değil mezara kadar devam edeceğini belirten AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek “Ben AK Parti ilçe başkanıyım, ben Cumhurbaşkanımın ve Genel Başkanımın buradaki bir elçisiyim. Onun direktifleri bizim için emirdir. Altını da çiziyoruz, üstüne de basıyoruz AK Partili olanlar buradadır. Bu kadar nettir. Manisa’mızda Cumhur İttifakı kapsamında 11 ilçemizde AK Parti’li, 6 ilçe ve Büyükşehir Belediyesinde ise MHP’li adaylar desteklenecektir. İşte ahde vefa budur, işte davaya sahip çıkmak budur” dedi.

Yedieylül Mahallesinde Cumhur ittifakına ve kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren, kendilerini coşkulu bir şekilde karşılayan topluluğa seslenen Turgay Şirin “Her geçen gün artan bir coşku var. Her günümüz bir öncekinin üzerine koyarak geçiyor. İşte buda 31 Mart’ın nasıl bir sonuçla da biteceğinin göstergesi. 5 yıllık süreçte Turgutlu’yu 300 milyon TL’den daha fazla tutan yatırımlarla buluşturduk. Manisa Büyükşehir Belediye başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte ilçemizin altyapısını yeniledik. Arıtma tesisini ilçemize kazandırdık. Prestij caddelerimizi yaptık. Artık ışıl ışıl bir Turgutlu’yuz. Biz hep dedik gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay Şirin, eşi Bahar Şirin,  kızları Ecem, Sıla, Ecrin Şirin, AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, MHP Turgutlu İlçe başkanı Gürhan Bostan, Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, AK Parti Kadın Kolları başkanı Sibel Nevin Baş, MHP Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldız Ateş, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.