• Reklam
  • Reklam
Reklam

Turgay şirin “biz Zora Talip Olduk”

Cumhur İttifakı Adayı Turgay Şirin, Konak Önü’nde Müjdeli Haberleri Verdi
Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin

Turgay şirin “biz Zora Talip Olduk”

Cumhur İttifakı Adayı Turgay Şirin, Konak Önü’nde Müjdeli Haberleri Verdi
Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin

Turgay şirin “biz Zora Talip Olduk”
Editor: Turgutlu Manşet
15 Mart 2019 - 12:53

Cumhur İttifakı Adayı Turgay Şirin, Konak Önü’nde Müjdeli Haberleri Verdi
Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’in, Konak Önü’nde gerçekleştirdiği kahve ziyaretine mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi. Turgay Şirin, burada Bozkurt, Özyurt ve Albayrak mahallesi sakinlerine müjdeli haberler verdi.
31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında Konak Önü meydanında vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin ve Cumhur ittifakının ziyareti miting havasında geçti.
Turgay Şirin “Biz Zora Talip Olduk”
2014-2019 yılları arasında Turgutlu’da gerçekleştirilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin “Allah’a hamdolsun var gücümüzle çalıştık. Belediyecilik gülümseyen bir yüzdür dedik, herkesi kucakladık. Yine belediyeciliğin sosyal belediyeciliği yönünde fakir-fukaramıza, garip, gurabamıza herkesime destek çıkmaya çalıştık. Evet çalıştık zira o dönemde 2014 yılında büyükşehir belediye yasasının değişmesine rağmen 4 kat büyüyen Turgutlu’ya, 4 kat azalan bütçeyle hizmet etmemize rağmen hiç şikayet etmedik. Hep çalıştık. Manisa’nın 17 ilçesi içerisinde en çok yatırımı Turgutlu’ya getirdik. 300 milyonu aşan yatırımla buluşturduk Turgutlumuzu. Zora talip olalım dedik. Bu işin kolayı çiçektir, parktır, parke taşıdır. Ama eğer yaşadığınız şehrin altyapısında sıkıntı varsa bunların hiçbir önemi yoktur. Cenab-ı Hak öyle bir yağmur verir ki biranda bu yaptıklarınızın hepsini söküp atar, bozup atar. Bizim dönemimizde son yılların en yoğun yağmur yağışı yaşanmasına rağmen, büyük sıkıntılar yaşamadık. Çünkü biz Turgutlu’nun altyapısına yatırım yaptık.
Şirin “Geleneksel Sporlarımıza Tesis Kazandıracağız”
Turgay Şirin “Bugün burada özellikle Konak önünde bizi karşılayan Rahvan atçılarımız var. Bir mesaj göndermişler Rahvan at yarışlarıyla ilgili olarak bir pist istediklerini belirtmişler. Önümüzdeki dönemde Allah nasip ederse projelerimiz içerisinde geleneksel sporlarımıza mutlaka o imkanı sağlayacağız. Kendilerinin de o beklentilerini gerçekleştirecek olan pisti de Allah’ın izniyle gerçekleştireceğiz” dedi.
Şirin “Hayırseverimizle Bozkurt Mahallesine Sağlık Ocağı Kazandıracağız”
Bozkurt Mahallesi ve Albayrak mahallesinin kesişim noktası olan Yaylalı Kapı sokakta bir sağlık ocağı yapacaklarının müjdesini veren Turgay Şirin “Yaylalı Kapı Sokak üzerinde belediyemizin arsaları var. Bunlarla ilgilide bir sağlık ocağı konusunda sizlere müjde vermek isterim. Hasan Ali Coşkuner ağabeyimiz şuan aramızda. Kendisinden de bir söz aldım, burada bir sağlık ocağını sizlere kazandıracağı konusunda. Yaylalı Kapı sokakta sizlere bir sağlık ocağı kazandıracağız” dedi.
Şirin “Cuma Pazarımıza Yeni Yer Kazandıracağız”
Cumhur İttifakı Adayı Turgay Şirin “Buradaki en büyük beklentilerden birinin Cuma Pazarı olduğunu biliyoruz. Geçen dönemde burası ile ilgili olarak kamulaştırmaların bir kısmı bitti ve bitmeyen bir kısmı vardı. Kamulaştırmaların tamamı bitmeden bu bölgede bir Pazar yeri inşaatına başlamamız mümkün olmadı. Önümüzdeki dönemde açıkta bulunan Cuma Pazarımıza yeni yerini kazandıracağız” dedi.
Şirin “170 Bin Metrekarelik Alanı Kapsayan İmar Revizyonumuz Tamamlandı”
Turgay Şirin “170 bin metrekare alan içerisinde Hacı Zeynel Caminden Albayrak mahallesinin altından Küçük Hamam sokağa kadar olan bölgede İmar Revizyon Planı yaptık. Artık bununda yasal sürecini bitirdik. Bu 170 bin metrekare alanda, bugüne kadar çivi çakılamayan, inşaat yapılamayan Turgutlu’muzun eski bölgeleri hizmetten de faydalanamıyordu. İnşallah bundan sonra 8 katlı blok nizamlı ve ada bazlı çalışmasıyla Turgutlu’muzun Fatih Caddesinden geniş, bloklar arasında en geniş alan olan bir yerleşim yeri planlandı. Bu bölgede önümüzdeki dönemde çok büyük fark yaşayacak ve değişime girecek. Ayrıca bu planlama içerisinde Hacı Zeynel Camimizde daha ön plana çıkacak. Şuan ki 2 bin 470 metrekare alana oturan camimiz bu dönemde 5 bin metrekarelik bir sosyal donatı alanı ile çok daha ön plana çıkacak” dedi.
Konak Önü’nde düzenlenen mitingde ayrıca MHP İlçe başkan vekili Aziz Erim, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek ve 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Cumhur İttifakının önemi ve neden Cumhur İttifakına oy verilmesi gerektiği konusunda vatandaşlara bilgiler verdiler.
Gerçekleştirilen ziyarette Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay Şirin ve eşi Bahar Şirin, AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, MHP Turgutlu İlçe Başkan vekili Aziz Erim, Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, AK Parti Kadın Kolları başkanı Sibel Nevin Baş, MHP Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldız Ateş, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.