• Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam

TURBELDAK ekibi hafta sonu Kemalpaşa’daydı

TURBELDAK ekibi hafta sonu Kemalpaşa’daydı

TURBELDAK ekibi hafta sonu Kemalpaşa’daydı
Editor: Turgutlu Manşet
23 Kasım 2022 - 10:02

Turgutlu Belediyesi Dağcılık Akademisi (TURBELDAK) hafta sonunda yürüyüş etkinliğini Kemalpaşa Dereköy - Mahmut Dağı - Yukarı Kızılca parkurunda gerçekleştirdi.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olarak doğaseverleri her hafta farklı rotalarda buluşturan TURBELDAK, bir yürüyüş etkinliğini daha tamamladı. Yaz-Kış Yürüyüş Liderleri Orhan Mert ve Haydar Atilla sevk ve idaresinde, Kemalpaşa Dereköy – Mahmut Dağı – Yukarı Kızılca parkurunda yapılan yürüyüş, sabahın erken saatlerinde Dereköy’de başladı. Parkur hakkında bilgi verilmesi ve yeni katılımcılara kuralların anlatılmasının ardından başlayan 13 km’lik yürüyüş, Mahmut Dağı eteklerinden Yukarı Kızılca’yı tepelerden seyrederek inişe geçilmesiyle sona erdi.

Yaz-Kış Yürüyüş Lideri Orhan Mert, “TURBELDAK olarak doğaseverlerimizi yeni parkurlarda bir araya getirmeye devam ediyoruz. Bu hafta yürüyüşümüzü Kemalpaşa’da ve çevresinde gerçekleştirdik. Katılımcılarımızın etkinliklerimizden keyif almasından mutluluk duyuyoruz. Haftanın bir günü dahi olsa doğayla iç içe olmak isteyen herkesi yürüyüşlerimize katılmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.