• Reklam
  • Reklam
Reklam

TUKSAD ÖĞRENCİLERE DUVAR ÖRME YARIŞMASI DÜZENLEDİ

TUKSAD ÖĞRENCİLERE DUVAR ÖRME YARIŞMASI DÜZENLEDİ

TUKSAD ÖĞRENCİLERE DUVAR ÖRME YARIŞMASI DÜZENLEDİ
Editor: Turgutlu Manşet
22 Ekim 2021 - 13:17

Turgutlu Tuğla ve Kiremit Sanayicileri Derneği (TUKSAD) tarafından İzmir Ekonomi Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İnşaat Teknolojisi Bölümü öğrencilerine seminer ve tuğla duvar yarışması düzenlendi.
İki oturumda gerçekleştirilen etkinlikte ilk oturumda İnşaat Bölümü öğrencilerine seminer düzenlendi. TUKSAD Teknik Koordinatörü Erdem Fidan tarafından yapılan bilgilendirme seminerinde “Yapı Malzemelerine uygun malzeme seçimi, Duvarlarda ısı yalıtım çözümleri, Tuğla ve kiremit özellikleri, çeşitleri ve üretim aşamaları, İnşaatlarda hatalı uygulamalar” anlatılarak, seminer sonunda öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. 11:00-12:30 saatleri arasında gerçekleştirilen Tuğla ve Kiremit hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı seminere bölüm hocalarından Öğr. Gr. Dr. Fatma Esra Uz ve çok sayıda öğrenci katıldı.
İkinci oturumda Tuğla Duvar yarışması etkinliği düzenlendi. Öğleden sonra yapılan Tuğla duvar yarışması etkinliği Ekonomi üniversitesi Tören Alanında 13:00-15:30 saatleri arasında yapıldı. Etkinliğe Meslek Yüksek Okulu Müdürü Burçin Önder, Öğr. Gr. Burçin Saltık, Öğr. Gr. Esra Uz ve öğrenciler katıldı. Yarışma sonunda Tuğla duvar örme yarışmasında birinci, ikinci ve üçüncü gelen gruplara hediyeleri verildi.