• Reklam
  • Reklam
Reklam

Toygar Mahallesinde Yeni Sondaj Açıldı

Toygar Mahallesinde Yeni Sondaj Açıldı

Toygar Mahallesinde Yeni Sondaj Açıldı
Editor: Turgutlu Manşet
08 Haziran 2023 - 13:47


MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Toygar mahallesine daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ulaştırmak için açtığı yeni sondajda saniyede 7 litre verime ulaştı.  
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Alaşehir ilçesine bağlı Toygar mahallesine daha verimli, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu kaynağı kazandırmak için sondaj çalışması yaptı. Saniyede 7 litre verime sahip suya ulaşılan sondaj, yapılacak testlerin olumlu sonuçlanmasının ardından hat bağlantıları yapılarak mahallelerin kullanımına sunulacak.
“MASKİ’den çok memnunum”
Mahalle muhtarı Yusuf Aşkın, “Mahallemize ulaşan içme suyunda azalma vardı. MASKİ ekipleri gerekli incelemeleri ve etüt çalışmalarını yaptı. Sondajımız açıldı. İnşallah yakın zamanda da teknik bağlantılar yapılacak ve hat çalışmaları ile yeterli suya kavuşmuş olacağız. MASKİ’den çok memnunum. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.