• Reklam
  • Reklam
Reklam

TFF'DEN İNANILMAZ ATAMA

TFF'DEN İNANILMAZ ATAMA

TFF'DEN İNANILMAZ ATAMA
Editor: Turgutlu Manşet
31 Ocak 2020 - 14:22

Cumartesi günü Turgutlu 7 Eylül Stadyumunda oynanacak olan Turgutluspor - Kocaelispor maçına İstanbul bölgesi hakemleri atandı.
TFF 3 .lig 2. Grupta üst sıraları ilgilendiren ve belki de özellikle kırmızı siyahlılar için sezonun en önemli maçlarından biri olan Turgutluspor - Kocaelispor maçına İstanbul bölgesi hakemlerinin atanması ilçede huzursuzluk yarattı.
2. grupta 14 puan farkla liderliğini sürdüren Kocaelispor şampiyonluğun en büyük adayı. Turgutluspor ise sezon sonunda PLAY OF potasında olmak istiyor, grupta 32 puanla 2. sırada ve kırmızı siyahlılar evinde puan kaybetmek istemiyor. Önceki gün TFF'ye bağlı olan Merkez Hakem Kurulu tarafından Turgutluspor - Kocaelispor maçına Kocaeli şehri ile neredeyse iç içe olan İstanbul bölgesi hakemlerinin atanması kırmızı siyahlı taraftarları endişeye düşürdü.
TFF'nin atamasını eleştiren bazı taraftarlar; "Koskoca memleketimizde başka bölge mi kalmadı da Kocaeli maçına İstanbul hakemleri atanıyor. Sonuçta Kocaeli ve İstanbul bir birine çok yakın şehirler. Anadolu'da bu maçı tarafsız gözle yönetebilecek bir çok hakemimiz varken hem İstanbul bölgesi hakemlerini de zor durumda bırakabilecek böyle bir karar almaları bizleri üzdü. Şimdi düşünün Turgutluspor'un bölge dışından bir ekiple oynadığı bir maça İzmir'den hakem atanıyor mu, tabi ki hayır bu en başta etik değil. Hem hakemler zor duruma düşüyor, hem de taraftarın gönlü rahat olmuyor." Dediler.