• Reklam
  • Reklam
Reklam

TEPKİLERİN ARDINDAN MEZARLIKLARDA YOĞUN ÇALIŞMA BAŞLADI

TEPKİLERİN ARDINDAN MEZARLIKLARDA YOĞUN ÇALIŞMA BAŞLADI

TEPKİLERİN ARDINDAN MEZARLIKLARDA YOĞUN ÇALIŞMA BAŞLADI
Editor: Turgutlu Manşet
18 Temmuz 2019 - 15:59

Turgutlu'da vatandaşların özellikle sosyal medya hesaplarından mezarlıklarda ki bakımsız görüntüleri yayınlamasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.
Mezarlıklar Dairesi Başkanlığının Kurban Bayramı öncesi mezarlık temizlik ve bakım çalışmaları hızlandırıldı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde çalışmaların hassasiyetle sürdüğünü belirten Mezarlıklar Dairesi Başkanı Cevdet Üstündağ, Turgutlu’daki temizlik ve bakım çalışmalarını yerinde inceledi.
Kurban Bayramı öncesi il genelindeki tüm mezarlıklarda yoğun bir çalışma başlatan Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Turgutlu ilçesinde de çalışmalarını sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Cevdet Üstündağ da, Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Gözde Kuzu Koç ile birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla il genelindeki tüm mezarlıklarda hummalı bir çalışma içinde olduklarını belirten Mezarlıklar Dairesi Başkanı Cevdet Üstündağ, Kurban Bayramı’na kadar tüm mezarlıkların temiz ve tertipli bir şekilde hazır olacağını planladıklarını söyledi.