• Reklam
  • Reklam
Reklam

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİNE TURGUTLULU PROFESÖR DEKAN OLARAK ATANDI

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİNE TURGUTLULU PROFESÖR DEKAN OLARAK ATANDI

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİNE TURGUTLULU PROFESÖR DEKAN OLARAK ATANDI
Editor: Turgutlu Manşet
09 Eylül 2019 - 18:46

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanlığına Turgutlulu Profesör atandı.
Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın MCBÜ Rektörlük göreve atanması sonrasında fakülte ve meslek yüksek okullarında da görev değişimleri başladı. 2016 yılında Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi görevine atanan Prof. Dr. Ahmet Türk’ün yerine Turgutlulu Prof. Dr. Nevzat Onat getirildi.
Fakültede gerçekleştirilen devir teslim törenine Prof. Dr. Ahmet Türk, Prof Dr. Nevzat Onat’ın yanı sıra MCBÜ’ de görev yapan dekanlar, okul müdürleri ve akademisyenler katıldılar.
Törende konuşma yapan Prof Dr. Ahmet Türk “Yaklaşık 3 yıldır görev yapmış olduğum Teknoloji Fakültesini bugün çalışma arkadaşım, kardeşim Nevzat Onat hocama görevi devretmekten büyük mutluluk duyuyorum. 3 yıl önce çok zor bir dönemde bu görev bize tebliğ edildi. 15 Temmuz sürecinde zor şartlarda burada görev yaptık. Bu süreçte bana destek olan tüm herkese teşekkür ediyorum. Görevi Turgutlulu, teknoloji fakültelerini, teknik eğitim fakültelerini çok iyi bilen bu camiadan bir arkadaşa devretmekten de çok büyük mutluluk duyuyorum. Kendisinin başarılı olacağına güvenim tamdır. Yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi görevi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Nevzat Onat “2 Eylül 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın takdiri ile görev bana tebliğ edildi. Kendisine öncelikle güveni için teşekkür ediyorum. Bende elimden geldiğince bu güvene layık olmaya çalışacağım. Tabii bu görevi Ahmet Türk hocam gibi çok saygı duyduğum, çok değerli hocamdan almak benim için ayrıca bir gurur vesilesi. İnşallah Allah bizleri utandırmaz ve görevimizde başarılı oluruz. İnşallah hep birlikte Turgutlu’muzun bu güzide eğitim kurumunun her açıdan teknik, sosyal ve akademik olarak daha ileri taşınması en büyük hedefimiz olacaktır. Hocamında belirttiği gibi ben Turgutlu doğumluyum. İlkokul, ortaokul ve liseyi burada okudum. Ailemin büyük bir bölümü halen burada yaşıyor. 1991 yılında üniversite eğitimi için Turgutlu’dan ayrılmıştım tam 28 yıl sonra Turgutlu’ya bir hizmet vesilesi ile dönmek nasip oldu. Bu da benim için ayrıca bir gurur vesilesi. Ben Ahmet Türk hocama fakültemize verdiği destekler ve hizmetler için çok teşekkür ediyorum. Kendisine akademik ve sosyal hayatında başarılar diliyorum” dedi.