• Reklam
  • Reklam
Reklam

Taraftar Derneğinden Açıklama

Taraftar Derneğinden Açıklama

Taraftar Derneğinden Açıklama
Editor: Turgutlu Manşet
30 Ocak 2023 - 17:49

Pazar günü Turgutlu’da oynanan Turgutluspor - Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü maçının ardından yaşananlarla ilgili Turgutluspor Taraftar Derneğinden açıklama geldi.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Öncelikle Dün Oynanan Iğdır FK Karşılaşmasında As Başkan Cüneyt Bulman ve Hasan Egilmez ile Yaşanan Gerginlik Tarafımıza Ait Değildir.
Taraftar Diye Lanse Edilen Şahıslarla Bizi Bir Tutmasın.. Nemalanmak isteyip de Nemalanamayanlar Planlı Ve Organize Şekilde Yaptıkları Olaylardır. Bazı Basın Organları Taraftar Diye Hitap Ettiklerinin bizlerle Derneğimizle Alakalı Olmadığını Belirtmek İsteriz. Bizler her zaman olduğu gibi takımımızın arkasındayız. Söz Konusu As Başkan Cüneyt Bulman'ın bu kulübe verdiği destek maddi manevi ortadadır, kimsenin elini cebine atmadığı zamanda adam bu kulüp için ateşten gömlek giymiş her türlü saldırılara maruz kalmış ama görevlerini yapmaktan kaçınmamıştır. Her gün hakaret ve tehdit ortamının olduğu yerde buraya kadar getirmişlerdir.
Bu art niyetli kişiler protokol tribününde sürekli olarak AS BAŞKAN Cüneyt Bulman’a hakaret ve tahrik içeren sözlerde bulunmuşlardır. Bu olaylara yaşananlarda tabii ki de sessiz kalamaz bir cevap vermeleri gerekirdi. Kendileri gerekeni yapmıştır.
Bu kulübe sahip çıkmak isteyen çıksın aday olsun. Lafla peynir gemisi yürümez. Biz her şeyin farkındayız.”