• Reklam
  • Reklam
Reklam

Süleyman Turgut: “bir Daha Ak Parti’ye Dönemeyecekler”

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin, Alankuyu meydanında Yıldırım mahallesi sakinlerine seslendi

Süleyman Turgut: “bir Daha Ak Parti’ye Dönemeyecekler”

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin, Alankuyu meydanında Yıldırım mahallesi sakinlerine seslendi

Süleyman Turgut: “bir Daha Ak Parti’ye Dönemeyecekler”
Editor: Turgutlu Manşet
12 Mart 2019 - 18:18

Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin, Alankuyu meydanında Yıldırım mahallesi sakinlerine seslendi. Etkinlikte yer alan 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, “şahsi menfaatleri ve hevesleri için bu partiyi terk edenler bir daha AK Parti’ye dönemeyecekler” dedi.

31 Mart'ta yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında Yıldırım Mahallesi Alankuyu meydanında vatandaşlara seslenen Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin ve Cumhur ittifakı heyetini coşkulu bir kalabalık karşıladı. Eski belediye binası yanında bulunan seçim bürosundan Alankuyu meydanlarına kadar kortej eşliğinde giden Cumhur İttifakına gönül verenlere özellikle Cumhuriyet caddesi üzerinde vatandaşlar evlerinden ve yaya yollarından alkış ve çiçek yağmuruna tuttular.

Alankuyu meydanı girişinde meşaleler ve çiçeklerle karşılanan Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdiği konuşmasında “bizler bu gün buraya kahvehane konuşması yapmak için geldik. Ama Allah sizlerden razı olsun bizim kahvehane ziyaretimiz Alankuyu mitingine dönüştü. Her geçen gün biraz daha büyüyor, her geçen gün biraz daha bütünleşiyoruz. Cumhur İttifakının ruhunu yaşıyor ve yaşatıyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Turgutlu’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren sonrasında ise yapılacak projelerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı MHP Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin’den sonra söz alan 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Cumhur İttifakı hakkında bilgiler verdi.

22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut “Bizim bazı arkadaşlarımız bu yalan dolanlara kısmen inanıp bazen onun yanına da gittiler. Biliyorum onlar pişmanlar, onlar bu trenden inmediler.”

AK Parti eski milletvekili Süleyman Turgut “Bizim Cumhur İttifakımızda iki parti var biri AK Parti, diğeri MHP. Sayın genel başkanımızın Manisa’da Cumhur İttifakı adayları tanıtım şöleninde yanında kim vardı. Şuan bizlerin yanında olan Turgay Şirin vardı. İşte bizim Cumhur İttifakımızın Turgutlu’da ki adayı Turgay Şirin, sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın temsilcileri, sayın Devlet Bahçeli’nin temsilcileriyle bugün sizin karşınızda” dedi.

Yalanlara Dolanlara İnanmayın

Süleyman Turgut konuşmalarını şu şekilde sürdürdü ; “Bu seçim öyle basit bir seçim değil. Birileri ben trenden inerim, sonra binerim diyor. Bu seçim bu kadar trene inip, binilecek bir seçim değil. Tayyip Erdoğan Manisa’ya geldiğinde ittifak için seslendi. AK Parti’li kardeşlerim, MHP’li kardeşlerim bunları duydular. Fakat bunu anlayamayanlar oldu. Tam ne dediğini tercüme edemediler. Kendileri AK Parti’den istifa edip bu trenden indiler. Bizim bazı arkadaşlarımız bu yalan dolanlara kısmen inanıp bazen onun yanına da gittiler. Biliyorum onlar pişmanlar, onlar bu trenden inmediler. Onlar AK Parti’den istifa etmediler. Bu partiden istifa etmeyen o yalan dolanlara kısmen inanan dostlarımıza diyorum ki gelin siz bizlerin kardeşlerisiniz biz sizlerle beraber yolumuza devam edeceğiz. Ama Recep Tayyip Erdoğan bu partiden istifa edip şahsi menfaatleri ve hevesleri için bu partiyi terk edenlerin bir daha AK Parti’ye dönemeyeceklerini söylüyor. Bunları ben değil sayın genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan söylüyor” dedi.

Alankuyu meydanında gerçekleştirilen ziyarette Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay Şirin ve eşi Bahar Şirin, AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Gürhan Bostan, Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, AK Parti Kadın Kolları başkanı Sibel Nevin Baş, MHP Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldız Ateş, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.