• Reklam
  • Reklam
Reklam

SİEMENS BAYİ TURGUTLU'DA AÇILDI

SİEMENS BAYİ TURGUTLU'DA AÇILDI

SİEMENS BAYİ TURGUTLU'DA AÇILDI
Editor: Turgutlu Manşet
02 Aralık 2021 - 14:45

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Siemens bayi Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmete açıldı.
Buğrahan Yıldırım tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde hizmete alınan, Siemens beyaz eşya firmasının Turgutlu Şubesinin açılışına katılan Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, işyerinin bol ve hayırlı kazançlar getirmesini temenni etti.
Açılışta konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın "Hepimizin en kıymetlileri biliyorsunuz evlatlarımız. İl Jandarma Komutanımızda memleketimizin birliği ve bütünlüğü için çok uzun yıllar hizmet verdi. Bu memlekete çok hayırlı bir evlat yetiştirdi, Buğrahan'ı yetiştirdi. Onu da Turgutlu halkıyla tanıştırdı ve bizlere emanet etti. Mekanın hem Buğrahan'a hem ilçemize hem de ülkemize ciddi katkıları olması temennisiyle hayırlı ve bol kazançlar diliyorum" dedi.
Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, "Bugün çok hayırlı bir hizmet için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Turgutlu'da bu şekilde güzel bir işyerini açan Buğrahan kardeşimiz ve Yıldırım ailesine, ilçemize kazandırdıkları işyeri için teşekkür ediyoruz. Bu tür işyerlerinin açılmasından memnun oluyoruz. Malum bazı dönemler ekonomik sıkıntılar yaşanabiliyor. Hele bu pandemi döneminden sonra bu açılışlar gelişmeye, üretmeye devam ettiğimizi gösteriyor" dedi.
Manisa Valisi Yaşar Karadeniz "4 aydır burada faaliyete alınmış olan işyerimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Anladığım kadarıyla ilk 4 ay gayet verimli geçmiş. Uzun süreli bir işyeri olacak inşallah. Bizler bürokratlar olarak zaman zaman görev değişikliğiyle geliriz, görev süremizi tamamlar gideriz. Ayrıldığımızda orada dostlarımız kalır. Sanıyorum il jandarma komutanımız sadece dostlarını bırakmayacak canında bir parçayı kalıcı olarak bırakacak. İnşallah bu işyeri burada kalıcı olarak yaşayacak. Bundan sonra hem Manisa'yla hem de Turgutlu'yla bağı ilelebet olacak. İşyerimizin hayırlı ve bol kazançlı olmasını diliyorum" dedi.
Düzenlenen açılış törenine eski Çevre Bakanı Rıza Akçalı, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy,  Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Ahmet Ataç, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Turgutlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın, Belediye Başkan Yardımcıları ile çok sayıda protokol üyesi katıldı.