• Reklam
  • Reklam
Reklam

Serkan Tatlı KGK Manisa İl Temsilciliğine atandı

Serkan Tatlı KGK Manisa İl Temsilciliğine atandı

Serkan Tatlı KGK Manisa İl Temsilciliğine atandı
Editor: Turgutlu Manşet
01 Şubat 2023 - 17:22

Turgutlu Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Gazeteci Serkan Tatlı (KGK) Küresel Gazeteciler Konseyi Manisa İl Temsilciliğine atandı.
Turgutlu’da Manşet Gazetesi Yayın Yönetmenliği ve İhlas Haber Ajansı Turgutlu Temsilciliği görevlerini sürdüren Turgutlu Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Serkan Tatlı, KGK Genel Başkanı ve geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirilen seçimlerde Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyeliğine seçilen Mehmet Ali Dim tarafından Manisa İl Temsilciliğine getirildi.
Atama sonrası açıklamada bulunan Gazeteci Serkan Tatlı KGK Manisa İl Temsilciliğine atanmasından büyük onur duyduğunu belirterek; “Geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirilen seçimlerde Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyeliğine rekor oyla seçilen Mehmet Ali Dim tarafından Manisa İl Temsilciliğine getirilmiş bulunmaktayım.
Öncelikle, ülkemizde 79 ilde, yurtdışında 61 ülkede temsilcisi bulunan böylesine büyük bir örgütün içinde yer almama vesile olan genel başkanımıza teşekkür ediyorum.
Gazetecilerin mesleki, sosyal ve kültürel değerlerini arttırıcı, kaynaşma ve dayanışmayı geliştirici önlemler alınmasını sağlamak üzere çalışmalar yapmak amacı ile faaliyetlerini ulusal ve uluslararası alanda sürdüren Küresel Gazeteciler Konseyini bölgemizde en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlıyorum, camiamıza hayırlı olsun.” Dedi.
Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı ve Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyesi Mehmet Ali Dim ise, Serkan Tatlı’yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.