• Reklam
  • Reklam
Reklam

SERKAN BAŞ; “MEMLEKETİMİZE YAPILACAK HER YATIRIMIN TAKİPÇİSİ VE TEŞVİKÇİSİ OLACAĞIZ”

SERKAN BAŞ; “MEMLEKETİMİZE YAPILACAK HER YATIRIMIN TAKİPÇİSİ VE TEŞVİKÇİSİ OLACAĞIZ”

SERKAN BAŞ; “MEMLEKETİMİZE YAPILACAK HER YATIRIMIN TAKİPÇİSİ VE TEŞVİKÇİSİ OLACAĞIZ”
Editor: Turgutlu Manşet
03 Haziran 2021 - 11:47

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ile birlikte Turgutlar Mahallesine yapımına başlanan kara binası tamamlanan İlköğretim Okulları olacak inşaatı ziyaret ettiler. Ayrıca yatırım planına alınan Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun 24 Derslikli (48 Şube) İlkokulunun yapılacağı alan olan eski Kız Meslek Lisesi’nin yıkımına başlandığı alanı incelediler.
Başkan Serkan Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ile bir araya gelerek, yapımı devam eden kara binası tamamlanan Turgutlar Mahallesine 32 derslikli bir okul kazandıracak olan inşaatı yerinde inceleyip bilgi aldılar.
Ayrıca 24 Derslikli (48 Şube) olacak şekilde yatırım planına alınan eski Kız Meslek Lisesi yerine yapılacak olan Cumhuriyet İlkokulunun yıkım çalışmalarına da başlandığı, hızlı bir şekilde mahallenin ilkokul ihtiyacının karşılanması için devam eden inşaat bölgesini de ziyaret ederek yerinde çalışmaları incelediler. Bilindiği üzere Kız Meslek Lisesi, 19 Mayıs İlköğretim Okulunun Bahçesine yapılan yeni 32 derslikli binasına taşınmıştı. Buraya da depremde dayanıksız olduğu tespit edilerek yıkılan Cumhuriyet İlköğretim Okulunun İlkokul kısmının 24 Derslikli (48 Şube) projesi yatırım planına alınarak inşaat alanının hazırlıklarına başlandı.
Ak Parti İlçe Başkanı Serkan Baş yaptığı açıklamada; “Birinci derece deprem bölgesinde olan ilçemiz okullarında yapılan deprem tahkikleri sonucu yıkım kararı verilen okullarımızın yerine yapılan yeni okullarımızın inşaatlarını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte yerinde inceledik. Turgutlar Mahallesine yapılan 32 derslikli okulumuzun kaba inşaatı tamamlanırken Cumhuriyet İlkokulunu yapacağımız eski Zübeyde Hanım Meslek Lisesindeki yıkım çalışmalarını da yerinde inceledik. 24 derslikli yeni okulumuz proje hazırlık çalışmalarının ardından başlayacak.
Eğitimden sağlığa tüm kurumlar bazında ilçemize yapılacak tüm yatırımların takipçisi ve teşvikçisi olacağız. İlçemiz her türlü yatırımın en iyisini hak ediyor.” dedi.