• Reklam
  • Reklam
Reklam

SERKAN BAŞ: “HASTANEMİZ SALGIN DÖNEMİNDE İYİ BİR SINAV VERMEKTEDİR”

SERKAN BAŞ: “HASTANEMİZ SALGIN DÖNEMİNDE İYİ BİR SINAV VERMEKTEDİR”

SERKAN BAŞ: “HASTANEMİZ SALGIN DÖNEMİNDE İYİ BİR SINAV VERMEKTEDİR”
Editor: Turgutlu Manşet
02 Aralık 2020 - 17:06

Ak Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan BAŞ Turgutlu Devlet Hastanesi ziyaret eti.
Ak Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan BAŞ İlçe Sağlık Müdürü Bilgehan Hasyiğit ile birlikte Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Ümit Aksoy’u ziyaret ederek “Hükümetimizin sağlık alanındaki dev yatırımları zor zamanlarda daha iyi anlaşıldı” dedi.
VATANDAŞLARIMIZ SAĞLIK HİZMETİ İÇİN EK ÜCRET ÖDEMİYOR
Tüm dünyanın sağlık alanında vatandaşlarına hizmet götürmekte zorlandığı, ücretsiz sağlık hizmeti veremediği bir dönemde ülke olarak hiçbir vatandaşın sağlık hizmeti almakta zorlanmadığını, salgından etkilenen hastaların evlerine kadar ilaçlarının götürüldüğünü, sağlık tesislerine gelen hasta vatandaşlarımızın ise hiçbir ek ücret ödemeden tedavilerini yapıldığını söyledi.  İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı filyasyon ekiplerimiz 24 saat esasına göre çalışmakta ve hastalarımızın evlerine kadar giderek tedavilerini düzenlemektedirler.
Hastanemiz salgın döneminde iyi bir sınav vermektedir
Turgutlu Devlet Hastanesini ziyaret eden Serkan BAŞ “İlçemiz Turgutlu Devlet Hastanesi de pandemi döneminde hemşerilerimize hizmet vermeye devam ediyor. İlimizdeki en yüksek salgın rakamları görülen ilçelerden olmamıza rağmen tüm hastalarımızın sağlık hizmetleri karşılanmaktadır. Salgının başladığı günden itibaren duyarlı vatandaşlarımızın da destekleri ile hastanemiz iyi bir sınav vermektedir. Devletimiz ihtiyaç duyulan ek sarf ve tıbbi cihaz konusunda da hastanemize gereken her türlü kaynağı sağlamaktadır.” dedi.  
EK OLARAK YÜKSEK MALİYETLİ YOĞUN BAKIM VE DİĞER ALANLAR HIZLA HİZMETE ALINDI
“Salgın döneminde hastanede ek hizmet alanlarının açıldığını ifade eden BAŞ “Hastanemizde korona hastalarının tedavilerinin desteklenmesi için; 20 yataklı 2. Basamak yoğun bakım, 12 yataklı korona gözlem ve destek sahaları gibi yüksek maliyetli alanlar hizmete alınmıştır. Sadece bir yoğun bakım yatağın cihazları ile birlikte maliyeti yaklaşık 70 Bin TL’dir”  
SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ ÇOK İYİ MÜCADELE EDİYORLAR
İlçemizde doktorlarımız, yardımcı sağlık personelleri ve destek hizmetleri personellerimiz canla başla hemşerilerimize hizmet vermek için yoğun mücadele etmektedirler. Her birine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz.
DEVLET MİLLET EL ELELENİN EN İYİ ÖRNEĞİ İLÇEMİZDE SERGİLENMEKTEDİR
İlçe olarak; devlet millet el ele birlikteliğinin en güzel örneklerini veriyoruz. Hastanemize bu dönemde destek veren tüm hayırseverimize ayrıca yarım milyon değerinde dijital röntgen cihazını da hastanemize kazandıran Bilgehan ve Hakan Demirdöver Beylere teşekkürlerimizi sunuyoruz.