• Reklam
  • Reklam
Reklam

SERKAN BAŞ: "CUMHURBAŞKANIMIZIN KAZANACAĞI YENİ ZAFERLERDE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞARAK DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ"

SERKAN BAŞ: "CUMHURBAŞKANIMIZIN KAZANACAĞI YENİ ZAFERLERDE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞARAK DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ"

SERKAN BAŞ:
Editor: Turgutlu Manşet
12 Ağustos 2022 - 12:53

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Turgutlu ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi.
Bilen, ilçe ziyaretinden ilk olarak, Turgutlu Müftülüğüne atanan Ömer Çoban'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Turgutlu İlim Yayma Cemiyetini Ziyaret eden Bilen, Cemiyetin Turgutlu İlçe Başkanı İsmail Bilen'den çalışmaları hakkında bilgi alırken, Kur-an-I Kerim eğitimi gören çocuklarla bir süre sohbet etti.
Bilen, Turgutlu halini de ziyaret ederken, esnaflarla sohbet ederek çay içti.
Burada esnafların yoğun ilgisiyle karşılanan Bilen, tarımsal faaliyetleri hakkında hal esnafını dinledi.
İlçe ziyaretinde bir çay ocağında vatandaşların çay davetini kırmayan Bilen, burada esnaflarla sohbet etti.
Turgutlu'da emekli öğretmen Naci Arıcı'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Bilen, Ömer Akkoyun'u da işyerinde ziyaret etti.
AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş, Milletvekili Bilen'in ilçe ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamasında, AK Parti'nin tüm kadrolarıyla sahada olduğunu ve milletin sesine kulak verdiğini söyledi.
AK Parti'ye çeşitli iftiralarla kara çalmaya çalışanların olduğunu da dile getiren Baş, "AK Parti Turgutlu olarak her zamanda aktif ve sahadayız. Bizlere çeşitli nedenlerle farklı farklı iftiralar atılsa da, bizler 2023 ve 2024 hedeflerimize arkamıza bakmadan ilerliyoruz. Farklı tarihlerde milletvekillerimiz ile ilçemizin çeşitli noktalarına ziyaretler gerçekleştirdik. Bugün de İsmail Bilen milletvekilimiz ile esnaflarımızı ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde gördüğümüz, bazı sıkıntılarının çözümünün ise yine AK Parti'de olduğunu milletimiz biliyor. Başkaları ne yaparsa yapsın, biz milletimizin yanında ve sahada olmaya devam edecek, AK Parti ve Cumhurbaşkanımızın kazanacağı yeni zaferlerde gece gündüz çalışarak destekçisi olacağız." dedi.