• Reklam
  • Reklam
Reklam

SERKAN BAŞ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLADI

SERKAN BAŞ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLADI

SERKAN BAŞ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLADI
Editor: Turgutlu Manşet
11 Ocak 2021 - 13:25

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan BAŞ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile bir mesaj yayınladı.
Serkan Baş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili araçlarından birisidir. Basın çalışanları da, toplumun bilgi edinme ve haber alma ihtiyacını karşılamanın yanında, ülke yararına her konuda toplumu aydınlatma ve bilinçlendirme gibi önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler.
Zorluk ve güçlüklere rağmen yılmadan yorulmadan çalışan gazetecilerimizin objektif, doğru ve duyarlı haberciliği, yaptıkları mesleğe ayrıca bir değer katmaktadır. Bu değer onlara apayrı bir güç ve anlam vermektedir. Bizlerin gönlünde ayrı bir yeri olan yerel basınımızın değerli gazetecileri ilçemizde olan gelişmeleri, yapılan faaliyetleri ve çalışmaları hemşerilerimizle paylaşıp vatandaşlarımızla devlet arasında köprü görevi görmekte aktif rol oynamaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle, ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen her koşulda kamuoyunu aydınlatmak için büyük bir özveriyle çalışan tüm basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. "