• Reklam
  • Reklam
Reklam

SERAMİKSAN, MANİSA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DERNEĞİNİ AĞIRLADI

SERAMİKSAN, MANİSA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DERNEĞİNİ AĞIRLADI

SERAMİKSAN, MANİSA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DERNEĞİNİ AĞIRLADI
Editor: Turgutlu Manşet
29 Ağustos 2019 - 18:47

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, düzenlediği teknik-gezi organizasyonları kapsamında Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde  öğrenimlerine devam eden uluslararası öğrencileri üretim tesislerinde misafir etti.
Seramiksan,  Manisa Uluslararası Öğrenci Derneği ( MUDER) ve Celal Bayar Üniversitesi Teknokent işbirliği  ile düzenlenen "Manisa'dan Dünya'ya Projesi" kapsamında 15 farklı ülkeden gelen 40 uluslararası öğrenciyi Seramik Sağlık Gereçleri Fabrikası üretim  tesislerinde ağırladı. 
Seramiksan yetkilileri tarafından karşılanan öğrenciler, Dünya’nın en modern vitrifiye üretim tesisini gezerek ve Seramiksan’ın ürünlerini yakından inceleyip üretim süreçleri,  iş akışı, üretim teknolojileri ve otomasyon sistemleri hakkında bilgi sahibi oldu.
İnsan Kaynakları Müdürü Burak Ersoy, “Seramiksan olarak düzenlediğimiz teknik gezilerin  öğrencilerin eğitimlerine ve gelecekteki meslek seçim süreçlerine büyük katkı sağladığını düşünüyoruz. Manisa’da öğrenimlerine devam eden çeşitli ülkelerden gelen öğrencilere tesislerimizi gezdirmek, fabrikalarda kullandığımız ileri teknolojiyi bizzat işin mutfağında sergilemekten dolayı çok mutlu olduk.” Dedi.