• Reklam
  • Reklam
Reklam

Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi’nde Sona Yaklaşıldı

Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi’nde Sona Yaklaşıldı

Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi’nde Sona Yaklaşıldı
Editor: Turgutlu Manşet
02 Şubat 2024 - 17:45

Manisa’nın Turgutlu İlçesi Selvilitepe Mahallesinde yapımı devam eden Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi’nde sona yaklaşıldı.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, yapımında sona yaklaşılan Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi projesinin çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çetin Akın, “Turgutlu’muza değer katan, vizyonuna katkı sunan projelerimiz hayırlı olsun” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın hemşehrilerine sözü olan Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Turgutlu Belediyesinin 24 Temmuz 2023 tarihinde temelini attığı ve inşaatın yüzde 95’nin tamamlandığı projede; kapı, dolap montajları ile peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediliyor. Bu çalışmalar kapsamında Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, inanç ve kültür yuvası olarak kente kazandıracağı Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde takip etti. Başkan Çetin Akın’a inceleme sırasında Turgutlu Alevi Bektaşi Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hüseyin Tekin eşlik etti.

Akın;” Turgutlu’muza hayırlı olsun”
İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Açılışını Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile birlikte yaptığımız, önümüzdeki günlerde faaliyete geçireceğimiz Selvilitepe Cemevi Kültür Sanat Merkezimizi Turgutlu Alevi Bektaşi Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanımız Hüseyin Tekin ile birlikte incelemelerde bulunduk. Bölgede adından söz ettirecek merkezimiz Turgutlu’muza hayırlı olsun”dedi.
 
 -Haber:Burak Pehlivan