• Reklam
  • Reklam
Reklam

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ
Editor: Turgutlu Manşet
24 Mayıs 2020 - 19:42

Turgutlu Kaymakam Ali Yılmaz ve eşi Esra Eligüzeloğlu Yılmaz, Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Sebahattin Kalkan, Turgutlu Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Per. Albay Kenan Peşternik ve eşi Nihal Peşternik ile Belediye Başkanı Çetin Akın, Ramazan Bayramı münasebetiyle Şehit P. Uzm. Onb. Onur Karakaya, Şehit Tank. Er. Mestan Uysal ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Turgutlu Temsilcisi Hüsamettin Sağlık ve ailesini evlerinde ziyaret ederek, bayramını kutladı.
İlk olarak ilçemiz Selvilitepe Mahallesi’nde ikamet eden Şehit P. Uzm. Onb. Onur Karakaya’nın ailesini ziyaret ederek bir süre görüşen Kaymakam Ali Yılmaz, daha sonra Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Turgutlu Temsilcisi Hüsamettin Sağlık ve Kayrak Mahallesi’nde ikamet eden Şehit Tank. Er. Mestan Uysal’ın ailesini ziyaret etti. Şehitlerimiz için dualar okundu. Şehit aileleri ile yakından ilgilenen ve Ramazan Bayramını kutlayan Kaymakam Ali Yılmaz, şehitlere Allah'tan rahmet ailelerine de sabır dileklerini iletti. Şehit ailelerinin herkesin kalbinde müstesna bir yere sahip olduğunu belirten Kaymakam Ali Yılmaz, "Devletimiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmiş şehitlerimizin, canlarını hiçe saymış gazilerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Onların aileleri bizlere birer emanettir. Bugüne kadar her zaman onların yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Şehit aileleri kendilerini unutmayarak bayramda da ziyarete gelen Kaymakam Ali Yılmaz ve beraberindeki protokole ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, nazik ziyareti için teşekkür ettiler.