• Reklam
  • Reklam
Reklam

ŞEHİT ANIL BARIŞ ÇETİN UNUTULMADI

ŞEHİT ANIL BARIŞ ÇETİN UNUTULMADI

ŞEHİT ANIL BARIŞ ÇETİN UNUTULMADI
Editor: Turgutlu Manşet
11 Kasım 2021 - 16:24 - Güncelleme: 11 Kasım 2021 - 16:27

10 Kasım 2012 yılında Siirt’in Pervari ilçesinde yaşanan helikopter kazasında şehit düşen Kara Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetin memleketi Turgutlu’da anıldı.
Kaymakam Yılmaz Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Anıl Barış ÇETİN'in Sene-i Devriyesi Münasebetiyle Okutulan Mevlid-i Şerif Programına Katıldı
Kaymakam Ali YILMAZ, Siirt Pervari ilçesinde 2012 yılında helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Kara Pilot Yüzbaşı Anıl Barış ÇETİN’İN sene-i devriyesi münasebetiyle aziz şehidimizin ailesi tarafından Şehit Anıl Barış Çetin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Mevlid-i Şerif ve lokma hayrına katıldı.
Programa, Kaymakam Ali YILMAZ’ın yanı sıra, Belediye Başkanı Çetin AKIN, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Ali BİÇER, Kaymakam Adayı Abdulhamit BAĞIŞ, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Halim KARAER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Büro Sorumlusu Ahmet İLTER, şehidimizin ailesi, Şehit Anıl Barış Çetin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. 
Programda şehit aileleri ile bir araya gelen Kaymakam YILMAZ, kendilerinin bir sorunları, istekleri olduğunda kapılarının daima açık olduğu, Devletimizin vermiş olduğu imkânlar doğrultusunda her türlü desteğin sağlanacağını ifade etti.