• Reklam
  • Reklam
Reklam

Sanayi çarşısı projesinde 6 adet dükkan satışa çıkıyor

Sanayi çarşısı projesinde 6 adet dükkan satışa çıkıyor

Sanayi çarşısı projesinde 6 adet dükkan satışa çıkıyor
Editor: Turgutlu Manşet
28 Mart 2023 - 13:27

Turgutlu Sanayi Çarşısı Projesinde 6 adet iş yeri, 4 Nisan Salı günü saat 14:00’de Turgutlu Belediye Encümen Toplantı Salonu’nda ihale edilecek.

Turgutlu Belediyesinin pek çok açıdan kentin prestijini yükselteceği, istihdama katkı sağlayacağı önemli projelerinden biri olan Sanayi Çarşısı projesinde 6 adet dükkan satışa çıkmaya hazırlanıyor. Projede yer alan 5-6-7-16-17 ve 18 no’lu bağımsız 6 adet iş yerinin kapalı teklif arttırma usulü ile satışı gerçekleştirilecek. Projede Eski Manisa Yolu cepheli bağımsız bölümlerin muhammen bedeli 9.500.000,00 TL, Begüm Sokak cepheli bağımsız bölümlerin muhammen bedeli ise 10.500.000,00 TL-10.700.000,00 TL aralığında belirlendi. İhale bedelinin tamamı ihale tarihinden itibaren en geç 10 gün içinde peşin ödenebileceği gibi aynı süre içinde ihale bedelinin %50’si peşin kalanı 5 ayda eşit taksitler halinde ödenebilecek. Sanayi Çarşısı Projesinde 6 adet iş yeri, 4 Nisan Salı günü saat 14:00’de Turgutlu Belediye Encümen Toplantı Salonu’nda satışa çıkacak. İhale aynı zamanda Turgutlu Belediyesi Facebook hesabından canlı yayınlanacak. Sanayi Çarşısı Projesinin 2023 yılının yaz aylarında tamamlanması planlanıyor.

Sanayi Çarşısı Projesindeki iş yerlerinin ihalesi hakkında detaylı bilgiye https://www.turgutlu.bel.tr adresindeki duyurular bölümü ile Hukuk İşleri Müdürlüğünden ulaşılabilir.

Vizyon projede kolonlar yükselmeye devam ediyor

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Sanayi Çarşısı projemiz 94 milyon TL’lik yatırımla Turgutlu Belediyesinin en büyük yatırımı. Vizyon projemiz olan Sanayi Çarşısı’nda bugün gelinen noktada kolonlar yükseliyor ve projemizin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz yılın aralık ayında 6 adet iş yerimizin satışını gerçekleştirmiştik. Turgutlu’muzun hem ülkemizin kalkınması adına katma değer sunacak projemizde 6 adet iş yerini daha satış ihalesine çıkarıyoruz. Sanayi Çarşısı Projemizde 6 adet iş yeri, 4 Nisan Salı günü saat 14:00’de Belediye Encümen Toplantı Salonu’muzda satışa çıkacak. 6 adet iş yerinin kapalı teklif arttırma usulü ile satışı gerçekleştirilecek” dedi.

Sanayi Çarşısı Projesi Özellikleri

Toplam 17. 800 m² inşaat alanı bulunan Sanayi Çarşısı Projesinde, 22 adet prefabrik iş yeri tasarlanıyor. Eski Manisa Yolu cephesine bakan iş yerleri 595 m² ile 680 m² arasında olacak. Söz konusu iş yerleri ayrıca batar katlı şekilde dizayn edildi. Begüm Sokak cephesine bakan iş yerleri ise hem batar hem de bodrum katlı olarak 755 m² ile 1058 m² büyüklüğünde tasarlandı. Her bir iş yerinde 10 ton kapasiteli vinç çalışması için altyapı bırakılacak ve bodrum kat bulunan iş yerlerinde bodrum katlara kolayca yük indirilebilmesi için yük asansör yerleri de eklenecek.