• Reklam
  • Reklam
Reklam

ŞAMPİYONLAR PRİMLERİNİ ALDI

ŞAMPİYONLAR PRİMLERİNİ ALDI

ŞAMPİYONLAR PRİMLERİNİ ALDI
Editor: Turgutlu Manşet
06 Ağustos 2020 - 16:01

2019-2020 sezonunda TFF 3. Play Off maçlarında şampiyonluk ipini göğüsleyen Turgutluspor'da tekni ekip ve tüm futbolcuların şampiyonluk primi olan toplam 1 Milyon TL'yi bugün aldıkları öğrenildi.
Turgutluspor yönetimi yaklaşık 5 yıldır özlemi duyulan 2. lige Turgutluspor'u çıkarmayı başaran teknik direktör Cüneyt Biçer ve ekibine Play Off maçları öncesi sözü verilen 1 Milyon TL'lik şampiyonluk primi sözünü yerine getirdi.
Turgutluspor Genel Kaptanı Fahrettin Solmaz yaptığı açıklamada; "Play Off maçları öncesinde teknik kadromuz ve futbolcularımıza verdiğimiz 1 Milyon TL'lik şampiyonluk primi sözümüzü tuttuk ve bugün itibariyle tüm takımın primleri dağıtıldı. Analarının ak sütü gibi hak ettikleri primleri takımımıza dağıttığımız için çok mutluyuz. Turgutluspor'da hiç bir futbolcunun bugün itibariyle alacağı kalmamıştır. Bu büyük bir yönetim başarısıdır. Küçük bir bütçe ile girdiğimiz bu işten takımımızı şampiyon yaparak ve maddi olarak da her ne kadar zorluklar yaşasak da bunu takıma yansıtmadan ipi göğüslemek bizler için gurur kaynağıdır. Bu vesileyle bize her alanda desteğini esirgemeyen Onursal Başkanımız Çetin Akın başta olmak üzere kulüp başkanımız Hüseyin Güleç'e ve fedakarca özel hayatından vazgeçerek vakit ayırıp Turgutluspor'un başarısı için koşan tüm yönetici arkadaşlarımıza, her türlü koşulda bıkmadan usanmadan Turgutluspor  formasını destekleyen cefakar taraftarımıza, sezon boyunca maddi manevi takımızı destekleyen sponsorlarımıza ve çok değerli Turgutlu halkına  teşekkür ediyorum. Tabi ki İşimiz burada bitmiyor, belki de yeni başlıyoruz. Turgutluspor'un bundan sonraki hedefi bir üst lige yükselmektir. Eylül ayında başlayacak olan 2020-2021 sezonu öncesinde tüm hesaplarımızı en doğru şekilde yapıp yeni bir ligde taraftarımızla buluşacağız. Bundan sonraki hedefimiz elbette bir üst lige yükselmek, ama bunu en doğru hamleleri yaparak gerçekleştirebileceğimizin farkındayız. Şimdi önümüzde bir kongre süreci var en kısa sürede kongremizi yapıp yeni yönetim şeklimizle yeni bir yolculuğa yelken açacağız. Bundan sonra Turgutluspor'un çok daha doğru bir yolda ve başarıya hedeflenmiş olduğundan kimsenin şüphesi olmasın, inşallah çok daha güzel günler bizleri bekliyor." Dedi.