• Reklam
  • Reklam
Reklam

SALGINDA ÖZVERİYLE MÜCADELE EDENLER İÇİN FİDAN DİKİLDİ

SALGINDA ÖZVERİYLE MÜCADELE EDENLER İÇİN FİDAN DİKİLDİ

SALGINDA ÖZVERİYLE MÜCADELE EDENLER İÇİN FİDAN DİKİLDİ
Editor: Turgutlu Manşet
04 Haziran 2020 - 18:52

Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak nitelendirilen ve tüm dünyayı tehdit etmeye devam eden Covid-19 adı verilen Koronavirüs salgını sırasında özveriyle çalışan sağlık çalışanları, güvenlik güçleri, yurt personeli ve gençlik merkezi personeli için Turgutlu Orman Şefliğinin koordinasyonunda ağaç dikimi yapıldı.
Turgutlu Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü, Turgutlu Şehit Tolga Artug Gençlik Merkezi ve KYK Sedat Özcan Erkek Öğrenci Yurdu görevlileri,  Korona Virüs salgınında özveri ile çalışan Sağlık Çalışanları, Güvenlik Güçleri, Yurt Personeli ve Gençlik Merkezi Personeli için Turgutlu Orman Şefliğinin koordinasyonunda İğneci Mahallesinde fidan dikti.
Konu hakkında konuşan Turgutlu Gençlik ve Spor ilçe Müdürü İsmail Eksür; "Dünya'da ve ülkemizde Koronavirüs salgınıyla mücadelemiz devam ediyor. İlk vakanın ülkemizde görünmesinden bu yana yaklaşık üç aydır gecesini gündüzüne katan, özveriyle mücadelesini sürdüren tüm sağlık çalışanları, güvenlik güçleri, yurt personeli ve gençlik merkezi personeli adına Turgutlu Orman Şefliğimiz koordinesinde fidan dikimi yaptık." Dedi.