• Reklam
  • Reklam
Reklam

SAHİPSİZ CANLARIN KIŞ YUVALARI HAZIR

SAHİPSİZ CANLARIN KIŞ YUVALARI HAZIR

SAHİPSİZ CANLARIN KIŞ YUVALARI HAZIR
Editor: Turgutlu Manşet
23 Aralık 2019 - 13:36

Kış aylarında sokakta yaşayan sahipsiz canlılar için hazırlanan 4 adet köpek sığınma yuvası katı atık transfer istasyonu yakınlarına konumlandırıldı.
Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından sokakta yaşayan sahipsiz canlıların soğuk kış aylarında barınabilmesi için hazırlanan 4 adet sığınma yuvası Katı Atık Transfer İstasyonu yakınlarına konumlandırdı. Sığınma yuvalarının yerlerine konulması esnasında Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser ve Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu’da Katı Atık Transfer İstasyonuna giderek sahipsiz canlıları besledi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce hazırlanan yuvalar ile sahipsiz canlılarımızın kış aylarında soğuktan korunmasını sağlayacağız. Sığınma yuvalarımızdan yaptıkça şehrin farklı noktalarına bunların dağıtımını yapacağız. Turgutlu’da yaşayan her can bizim için çok önemli. Sahipsiz canlılarımız için hazırladığımız tüm projeleri hayata geçireceğiz.” şeklinde konuştu.