• Reklam
  • Reklam
Reklam

SAHAYA YÜREĞİNİ KOYAN FUTBOLCULAR...

SAHAYA YÜREĞİNİ KOYAN FUTBOLCULAR...

SAHAYA YÜREĞİNİ KOYAN FUTBOLCULAR...
Editor: Turgutlu Manşet
23 Şubat 2020 - 20:01

Hafta içi yerel gazeteler ve sosyal medya hesaplarından atılan manşetler işe yaradı, Turgutluspor kritik maçta taraftarıyla birlikte galibiyete koştu.
Belki de sezonun en önemli maçı dedik, taraftarı, futbolcusu, teknik ekibi, yöneticisi birlik olduk ve bu önemli maçı kazandık, herkese tebrikler.
Tribünlerde eski belediye başkanı Serhat Orhan'ı, eski kulüp başkanları Hakan Sezer ve Burçin Ayarcı'yı ve neredeyse tüm eski, yeni yöneticileri görünce insanın umudu bir kat daha artıyor.
Hele birde sakat ayağıyla 'benim bir şeyim yok oynarım' diyen Onur Garip ile penaltı ve dönen topta devleşen kaleci Fatih'i görünce artık bu işe inanmayan yoktur herhalde diye düşünmemek elde değil.
Maç geneline baktığımızda Turgutluspor 1-0 öne geçtikten sonra ne yaptı derseniz, bunu cevaplamak çok zor. Ama böyle maçlarda ne yaptığınıza değil, 90 dakika sonunda skor tabelasına bakılıyor.
Erken gelen gol her ne kadar taraftarı sevindirse de maçı önde götüren takım için oldukça zor oluyor. Turgutluspor bunu bugün iliklerine kadar yaşadı. Bir de buna hakemin sanki her an Turgutluspor aleyhine düdük çalacakmış gibi duruşu eklenince oyuncular sahada, teknik ekip kenarda , taraftar ve yöneticilerde tribünde, maçı sonunun zor getirdi.
Bu maçta elbette saha içerisinde herkes mücadelesini verdi tüm oyuncuları tebrik etmek gerekir, ancak parantez açılması gereken isimleri maçı izleyen herkes biliyordur sanırım. Ben maçı izlemeyenler için açayım parantezi.
Sezona çok da iyi başlangıç yapamayan ama sezon ortalarında açılıp gollerini sıralamaya başlayan Onur Garip bu maçın kahramanlarından biridir, hem de sadece 45 dakika oynayarak.
Maçın 18. Dakikasında rakip fileleri havalandıran Onur, golden 7-8 dakika sonra rakibiyle girdiği pozisyonda kötü şekilde düştü. Sol arka adalesinde  doktorun dediğine göre ciddi sıkıntı oldu. Doktor saha kenarına oynamaması gerektirdiğini bildirmesine rağmen, Onur acı içerisinde olduğu her halinde belli bir şekilde 'benim bir şeyim yok oynarım ben' diye hocasına seslendi. Bu dakikadan sonra oyuna giren Onur üst üste 2 pozisyona girdi ve maçın 2-0'a gelmesi işten bile değildi.
Dakikalar 31'i gösteriyordu, maç boyunca düdük ağzında dolaşan maçın hakemi, Fethiyespor'lu Anıl'ın ceza sahası içerisinde yerde kalmasında penaltı noktasını gösterdi.
Tabii Fethiyeliler bilmez ama biz biliyoruz, kalede Fatih varsa penaltı'dan gol atmak öyle hiç de kolay değil. Ve Fatih hem penaltıyı, hem de penaltıdan dönen, hatta belki de gördüğüm kadarıyla çok daha zor pozisyonu kurtararak kalesinde devleşti.
Turgutluspor evinde Fethiyespor'u 1-0 mağlup ederek PlayOf için büyük avantaj yakaladı.
Şimdi sıra tebriklere geldi, önümüzde ki hafta sonu Cizre deplasmanına gidecek olan futbolcu ve teknik ekibe destek olmak gerekiyor, tahmin ediyorum ki içinde Turgutlu sevdası Turgutluspor sevdası olan herkes hafta içi Irlamaz tesislerine moral destek ziyaretleri gerçekleştirecektir.